به گزارش کانون خبرنگاران
ايکنا،
نبأ، اولین «نشست هماندیشی بانوان فرهیخته تبلیغات اسلامی شهرستان کیار» دوم آذرماه، در مؤسسه قرآنی کوثر روستای خراجی از توابع شهرستان شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن چراغی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار در این نشست با اشاره به مقام والای حضرت فاطمه(س) و تأکید بر تأسی از سیره اهل بیت(ع) و استناد به آیات و روایات، وجود یک زندگی آرام و سالم را در الگو قرار دادن سبک زندگی معصومین(ع)، و احترام متقابل در خانوادهها عنوان کرد و به ارائه توصیههای لازم پرداخت.
وی اظهار کرد: یک مبلغ دین و یک بانوی فرهیخته حقیقتا یک رسالت اصلی دارد و در حوزه دین باید امانتدار خوبی باشد برای آنچه که بیان میکند.
زهره میری، مسئول جمعیت بانوان فرهیخته اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار نیز در این نشست، گفت: بیکاری زنان سرپرست خانوار آسیبهای فرهنگی و اجتماعی را در پی دارد.
وی افزود: باید الگوهایی برای ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار تعریف شود تا آنان بتوانند در خانه و در کنار تربیت فرزندان خود امرار معاش کنند.
این مسئول فرهنگی، زن را درخانه سازنده مجدد شخصیت، توانایی و کارایی مفید مرد دانست و اظهار کرد: آرامش و سکونی را که زن به مرد میبخشد به هیچ شیوه و ابزاری نمیتوان پدید آورد.
وی با بیان اینکه امروزه در کشورهای غربی نگاه به زن از لحاظ جنسیت و برای مسائل شهوانی است که این کاملا بر خلاف دستورات دین مبین اسلام است، تصریح کرد: دین مبین اسلام نگاهی کاملا انسانی و همراه با فطرت و پاکی به انسان دارد و بر همین اساس زنان نیز دارای مقام و منزلت ویژهای هستند.
میری تأکید کرد: زنان باید به این مسئله برسند که نقش مادری اصولیترین و برازندهترین نقشی است که آنان در زندگی دارند و تکامل و رشد مادی و معنوی و حتی سلامتی جسمی آنان در پرتو ایفای این نقش است.
وی پس از ارائه مباحثی از سوی اعضای جمعیت افزود: مهمترین آسیب در حوزه زنان در فرهنگ دینی مسئله خانواده است؛ بهویژه تربیت جوانان در خانواده وهمچنین ازدواج مسئله بسیار مهمی است و باید پیگیری شود.
مسئول جمعیت بانوان فرهیخته اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار در پایان گفت: بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی افرادی هستند که نسبت به وضعیت اجتماعی، فرهنگی و دینی منطقه خودشان یک ارزشگذاری فرهنگی داشته باشند.
امین حیدری