
احسان حلمي، مدير شبکه هدهد در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در خصوص نقش رسانهها در ارتقای سطح آموزش عمومی قرآن در میان مردم به ویژه کودکان و نوجوان گفت: متأسفانه روی این موضوع آن طور که باید و شاید کار نشده است.
وی با اشاره به اینکه کارهایی که در این زمینه انجام شده بعضا کمتر از نیاز جامعه بوده است، ادامه داد: در انتقال مفاهیم قرآنی براساس نیاز امروز جامعه یعنی ترجمه آیات و مفاهیم قرآن به عنوان کتاب زندگی و آن هم براساس نیاز امروز جامعه، مشکلات و ضعف داشتهایم.
حلمی بیان کرد: نیروهای خوبی در طول سالها داشتهایم که شبهات سایر ادیان را به خوبی پاسخ دادهاند اما متأسفانه امروزه در پاسخ به شبهات جوانان دچار مشکل هستیم.
مدير شبکه هدهد عنوان کرد: شاید یکی از مهمترین مسائل این است که نتوانستیم آن طور که باید و شاید قرآن را در اختیار جوانان قرار دهیم. قرآن با وجود حجم سنگینش اما کتاب زندگیست که نیازمند تفسیر به زبان امروز است، تفسیر به زبانهای 50 سال پیش خوب و مطلوب است اما باید سعی کنیم امروزه آن را به گونهای بکار گیریم تا در متن و بطن زندگی افراد بیاید.
حلمی اظهار کرد: جوانان باید بدانند که مشکلاتشان با مراجعه به قرآن حل میشود، در قرآن همه چیز وجود دارد اما بطور کلی و نه به صورت جزء، که دریافت جزئیات و استخراج آن از قرآن نیازمند مفسران است؛ مفسران واقعی اهلبیت(ع) که همان قرآن ناطقند، هستند.