کد خبر: 3548432
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۹

تا نفس دارم برای شهدای مدافع حرم خواهم خواند

كانون خبرنگاران نبأ: كسری كاویانی خواننده ارزشی كشورمان با بیان اینکه اگر ذره‌ای آبرو و اعتبار در این مسیر کسب کرده‌ام، همه و همه را مدیون اهل بیت(ع) و شهید والامقام سردار حسین همدانی هستم، گفت: تا نفس دارم برای شهدای مدافع حرم خواهم خواند.

به گزارش كانون خبرنگاران ایكنا، نبأ، چند سالی است که به برکت وجود مبارک حضرت امام خمینی(ره) و نهضت ایشان، فرزندانش لبیک‌گویان به قیام او، با خون خود راه زیارت حضرت سید الشهدا(ع) را باز کردند؛ چه بسیار کسانی که خون‌شان در این راه به زمین ریخت اما خود نتوانستند در اربعین حسینی در جاده منتهی به کربلا قدم بگذارند و پای برهنه به دیدار معشوق بروند. افرادی که آبروی زوار پیاده شدند و حالا خود، روزی خور درگاه حضرت حق هستند و تنها یادشان می‌تواند قوت قلبی باشد برای عاشقانی که می‌خواهند راه آنها را بپیمایند. آری شهدای مدافع حرم!
این روزها برخی هنرمندان كشور ما درصدد برآمدند تا با ارائه هنر خویش، ادای دینی به ساحت مقدس این بزرگواران داشته باشند كه از جمله آنها می‌توان از كسری كاویانی، خواننده ارزشی كشورمان نام برد كه تمام انرژی خود را صرف ساخت آثار ارزشی درباره شهدای مدافع حرم به‌ویژه شهید مدافع حرم «سردار حسین همدانی» كرده است و هم چنان با قدرت این راه را طی می‌كند.
به همین مناسبت و برای كسب جزئیات بیشتر از فعالیت‌های كسری كاویانی در این زمینه، با وی گفت‌وگوی كوتاه و دلنشینی داشتیم كه متن آن را در ذیل می‌خوانید:  
کسری کاویانی دانش‌آموخته عکاسی صنعتی و کارگردانی تلویزیونی از انجمن سینمای جوانان ایران است. فعالیت هنری وی در مجامع مذهبی مانند بیت الزهراء(س) تهرانپارس و مجتمع اسلامی نور به عنوان مشاور امور فرهنگی و هنری و آشنایی با سیدکمال‌الدین میرهاشم‌زاده، مجری رسانه ملی و از شاعران دفاع مقدس موجب شد در مسیر جدیدی قدم گذارد و  به عنوان خواننده ارزشی رسانه ملی معرفی شود.
وی با خواندن تیتراژ فیلم سینمایی «چهلمین روز» به مناسبت اربعین حسینی سال ۱۳۹۰ فعالیت هنری خود را در زمینه موسیقی آیینی و مذهبی شروع کرد. از آثار آیینی و ارزشی این هنرمند می‌توان به «ایران سرزمین آسمانی، بچه‌های غزه، راهیان نور، تیتراژ برنامه سرزمین نور، حبیب حرم، شهید چمران و رهبر فرزانه و ...» اشاره كرد. هم‌اینك نیز از شهید زنده سپاه قدس، سردار سلیمانی اثری در دست تولید دارد.
کسری کاویانی با بیان اینکه موسیقی آیینی، از سنت‌ها و آیین نواحی مختلف ایران در مضامین دینی و مذهبی می‌گوید، تصریح کرد: موسیقی آیینی، از حکایت‌ها و احادیث و روایات پیامبران و امامان نقل می‌کند و در نهایت بیانگر آداب و رسوم اقوام مختلف ایرانی است.
وی در پاسخ به این پرسش که یک موسیقی آیینی و ارزشی باید دارای چه مؤلفه‌هایی باشد، عنوان کرد: این نوع موسیقی، باید با حفظ قوانین موسیقیایی در بیان واقعی سنت‌ها و حفظ ارزش قومیت‌ها با رعایت اصول مذهبی هر قوم تولید شود. مثلاً اگر قصد تولید موسیقی برای امام رضا(ع) را داشته باشیم بهتر است با بهره‌گیری از اصول سنتی آهنگ‌سازی نواحی خراسان با حفظ شأن آن امام بزرگوار، دست به کار شویم تا اینکه از روش‌های آهنگ‌سازی جنوب کشور استفاده کنیم.
وی با تأکید بر اینکه هر شخص با زبان خاص خود علاقه ذاتی‌اش را مطرح می‌کند، اظهار کرد: یک نفر با یک عکس ارزشی یا مذهبی و آیینی به اندازه یک کتاب 500 صفحه‌ای حرف می‌زند. شخصی دیگر با مقاله‌ای ارزشمند تمام گزینه‌های آمریکا را زیر سؤال می‌برد و خواننده انقلابی هم با لحن و انتخاب صحیح شعر، می‌تواند به راحتی حق مطلب را بیان کند. بنده هم تمام تلاشم این است با حفظ ارزش‌ها و احترام به سنت‌ها به بهترین نحو، آثار آیینی و مذهبی خود را ارائه کنم و امیدوارم مورد رضای خداوند متعال و اهل بیت(ع) و هموطنان عزیز واقع شود.
این خواننده ارزشی كشور با اشاره به اینكه الحمدالله با وجود خوانندگان و شاعران آیینی و مذهبی بنام در ایران اسلامی، این گنجینه حفظ شده است، عنوان كرد: ان‌شاءالله با حمایت بیشتر از سوی اساتید و مدیران مراکز موسیقی صدا و سیما این گنجینه در عرصه جهانی رخ‌نمایی خواهد کرد. اما متأسفانه در حوزه موسیقی ارزشی هنوز به صورت واقع، حمایت جدی صورت نگرفته است؛ مثلاً بنده اولین خواننده‌‌ای بودم که امسال طبق فرمایش مقام معظم رهبری نسبت به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل، این اثر را تولید و اجرا کرده‌ام ولی متأسفانه به صورت جدی از سوی رسانه حمایت و پخش نشد.
وی افزود: در هر صورت اگر خواننده یا شاعری فرمایشات مقام معظم رهبری را جزء وظایف خود قرار می‌دهد حداقل کاری که می‌شود انجام داد، حمایت در پخش اثر مربوطه است که خود بزرگ‌ترین تشویق برای تولید آثار بعدی خواهد بود.
کسری کاویانی ضمن تأکید بر اینکه اگر ذره‌ای آبرو و اعتبار در این مسیر کسب کرده‌ام، همه و همه را مدیون اهل بیت(ع) و شهید والامقام سردار حسین همدانی هستم، افزود: سردار همدانی آبرودار کسری کاویانی شد. بنده حقیر هرگز توفیق زیارت سردار همدانی را نداشتم تا اینکه خبر شهادت این بزرگوار در رسانه‌ها انتشار پیدا کرد.
وی افزود: فردای شهادت سردار همدانی، سیدکمال میر‌هاشم‌زاده طی تماسی، پیشنهاد تولید اثری برای سردار شهید همدانی داد و بنده هم با كمال میل پذیرفتم كه میر‌هاشم‌زاده شعر این اثر را در اختیارم گذاشت و نیما جاویدی آهنگ‌سازی این اثر را به عهده داشت. همان شب كار تمام شد و فردای آن روز مجوز پخش گرفتیم اما متأسفانه پخش نشد.
كاویانی با بیان اینكه اثر «سردار شهید همدانی» در كانال رسمی ایشان و مستقیما توسط خانواده محترم‌شان منتشر شد، تأكید كرد: به واسطه تولید این اثر، ذره ذره اعتبار و آبرو كسب كردم و از نام نامی این شهید والامقام به شکرانه خداوند متعال امسال هم توفیق شد تا به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار همدانی اثر «حبیب حرم» را با شعر زیبایی از سیدکمال‌الدین میرهاشم‌زاده وآهنگ‌سازی شهرام مظلومی با تهیه‌کنندگی خانه موسیقی بسیج بخوانم که در مراسم اولین سالگرد سردار همدانی اجرا کردم.
وی با بیان اینکه بنده با تمام وجود سعی در تولید آثار فاخر و ارزشی نسبت به ناگفته‌ها و نادیده‌ها‌یی دارم که روزانه باید هزاران هزار بار از آنها تقدیر و تشکر کرد، گفت: مادری که تنها فرزندش را برای دفاع از حریم پاک اهل بیت(ع) تقدیم به خانم حضرت زینب(س) کرد، طفل نورسیده‌ای که پدر را فقط در قاب عکس روی دیوار می‌شناسد، همسر شهیدی که درد دل‌هایش را به باد می‌گوید تا شاید روزی به سوریه، حلب و به خان طومان به مزار نامعلوم همسرش برساند، آری هنوز راه زیادی در پیش است و تا نفس دارم از شهدای مدافع حرم خواهم خواند. در خاتمه تشکر می‌کنم از تمام عزیزانی که بنده را در این مسیر پربركت و ارزشمند یاری كردند.

فاطمه حبیبی

captcha