کد خبر: 3548589
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
فرماندار رباط‌کریم عنوان کرد:

نیاز امروز کشور؛ روحیه بسیجی در عمل نه در شعار

کانون خبرنگاران نبأ: فرماندار رباط‌کریم اولین جلسه هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی‌های ادارات شهرستان این شهرستان گفت: فرهنگ بسیجی فرهنگی خدا محور و خدا باور است نیاز امروز کشور، روحیه بسیجی در عمل و نه در شعار، با کار و تلاش مضاعف برای خدمت به کشور و مردم است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، اولین جلسه هم‌اندیشی مدیران روابط عمومی‌های ادارات شهرستان رباط‌کریم در سالن شهید رجائی فرمانداری رباط‌کریم برگزار شد.
در این جلسه سعید بیات، فرماندار رباط‌کریم، گفت: در شرایط فعلی یک جریان خاص سیاسی با هدف تامین منافع جریانی بدون در نظر گرفتن مصالح کشور و رعایت انصاف مبادرت به سیاه‌نمایی و تخریب دولت می‌کند که در این بین روابط عمومی‌های ادارات باید با انعکاس عملکرد به عنوان عاملی بازدارنده در مقابل این تخریب اقدام می‌کنند.
بیات، با اشاره به قرار گرفتن در هفته بسیج، فرهنگ بسیجی را فرهنگی خدا محور و خدا باور عنوان و اضافه کرد: نیاز امروز کشور، روحیه بسیجی در عمل و نه در شعار، با کار و تلاش مضاعف برای خدمت به کشور و مردم است.
وی افزود: روابط عمومی‌ها به عنوان زبان گویای ادارات با انعکاس اقدامات مثبت و سازنده که برگرفته از روحیه بسیجی و مجاهدت  مسئولان است، باید به ارتقای امید و رضایتمندی مردم از مسئولان بپردازند و دهه فجر فرصتی مناسبی برای ارائه خدمات دولت به مردم است.
این مسئول، در بخشی دیگر از سخنان خود وظیفه روابط عمومی‌ها را ارتقای اعتماد سازی برای مردم خصوصاً نسبت به مدیران میانی دانس  و گفت: ما در نظامی زندگی می کنیم که 300 هزار شهید دارد و نباید بگذاریم خللی در آن ایجاد شود و اغراض سیاسی و شخصی نباید مجالی برای سلب اعتماد مردم به‌دست آورد.
در این جلسه مدیران روابط عمومی نقطه نظرات خود برای همکاری بهتر به فرمانداری را ارائه کردند و قرار شد در راستای ارتقای سطح گزارشات و تعامل بین روابط عمومی‌ها، این جلسات به صورت مستمر و دوره‌ای در ادارات دیگر نیز برگزار شود.

منوچهر جلیلی
captcha