کد خبر: 3548849
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
آیت‌الله خاتمی عنوان کرد:

اهتمام به ترویج وقف در جامعه

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: هفتم آذرماه آغاز هفته وقف است و امید است در این هفته با توجه به این میراث ماندگار، آن را بیش از پیش در جامعه رواج دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان ظهر دیروز جمعه 5 آذر در خطبه‌های نمازجمعه زنجان با گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: بسیج یک حرکت احساسی نیست بلکه متکی بر دانستن، فهمیدن و بصیرت است.

وی با اشاره به اینکه این جهت‌گیری باید همچنان در بسیج حفظ شود، تصریح کرد: گستره بسیج قشرهای مختلف مردم است و باید ساز و کار مناسبی برای هماهنگی و هم‌افزایی برای مقابله با دشمن، ایجاد وحدت و ساختن ایرانی آباد و آزاد و مستقل داشته باشیم.

آیت‌الله خاتمی با تاکید بر اینکه مردم‌سالاری دینی فقط شامل حضور در پای صندوق‌های رأی و انتخابات نیست، گفت: معنای واقعی مردم‌سالاری دینی یعنی مردم، ‌سالار زندگی جامعه خود بر اساس دین اسلام باشند و در همین راستا لزوم وجود هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو سطح راس و بدنه بسیج لازم است.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در ادامه با اشاره به حضور گسترده محبان خاندان نبوت و امامت در پیاده‌روی اربعین سال‌جاری، گفت:‌ بیش از ۲۰ هزار نفر از استان زنجان در این راهپیمایی‌ عظیم ۲۰ میلیونی حضور داشتند و اهمیت این مسئله فقط مختص امروز نیست و در کلام معصومین (ع) از ۱۴۰۰ سال قبل زیارت اربعین و زیارت سیدالشهدا (ع) در کربلا جایگاه فوق‌العاده‌ای دارد.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به مهمان‌نوازی مردم عراق از زائران اربعین تصریح کرد: در رابطه با حضور حداکثری زائران در وهله اول شکر نعمت از خداوند متعال کرد و در وهله دوم تشکر از ملت و دولت عراق به جا آورد. با وجود اینکه جنگ در درون خود دارد و مردم آن با مشکلات بسیاری از جمله جنگ و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، شاهد بودیم که مردم عراق هر آنچه داشتند آورده بودند و مهمان‌نوازی ارزشمندی از زائران اباعبدالله داشتند.

نماینده ولی‌فقیه در ادامه به آغاز هفته وقف اشاره کرد و گفت: هفتم آذرماه آغاز هفته وقف است و امید است در این هفته با توجه به این میراث ماندگار، آن را بیش از پیش در جامعه رواج دهیم.

آیت‌الله تصریح کرد: هشتم آذر سالروز ارتحال پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) است و مناسبت دیگر آخرین روز صفر، شهادت امام رضا (ع) و دهم آذر ۱۳۱۶ شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس به عنوان روز مجلس است.

captcha