کد خبر: 3548944
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷

اعزام 9 نفر از اوقاف بویراحمد جهت تربیت مربیان قرآنی به قم

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی ـ قرآنی اوقاف بویراحمد از اعزام 9 نفر به قم جهت طرح تربیت مربیان قرآنی خبر داد.

سیدسعید محمودی، کارشناس فرهنگی ـ قرآنی و اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: 30 مورد وقف از ابتدای سال‌جاری تاکنون در سامانه اوقاف استان ثبت شده، ضمن اینکه بیشتر این وقف‌ها مربوط به مساجد و حسینیه بوده است.
وی در ادامه از شرکت 650 نفر از این شهرستان در طرح تربیت حافظان قرآن اسفندماه سال‌جاری خبر داد و افزود: مسابقات قرآنی مرحله شهرستانی و استانی با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
کارشناس فرهنگی ـ قرآنی اوقاف بویراحمد کلاس‌های روخوانی، روانخوانی، حفظ و مفاهیم با حضور 10 نفر مربی خانم و آقا را از برنامه‌های اجرایی اوقاف شهرستان برشمرد.
محمودی در بخش دیگری از اظهارات خویش از غبارروبی بقعه امامزاده شاه غالب(ع) امروز، 6 آذرماه جاری خبر داد و بیان کرد: 36 بقعه امامزاده در بویراحمد وجود دارد که هفته‌ای سه بقعه عطرافشانی می‌شود.
وی تجمع یا رسول الله(ص) در بقعه امامزاده عبدالله(ع) با اجرای برنامه‌های سینه‌زنی، مداحی دوشنبه، هشتم آذرماه را از برنامه‌های پیش رو عنوان کرد و یادآور شد: این برنامه نیز در بقاع امامزاده مختار و امامزاده قاسم نیز برگزار می‌شود.
captcha