کد خبر: 3550332
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۰
کرمی‌پور:

فرهنگ وقف در جامعه نهادینه شود

فرهنگ وقف در جامعه نهادینه شود گروه اجتماعی: امام جمعه جیرفت گفت: فرهنگ وقف باید در جامعه نهادینه شود و این عمل خیر مصادیق زیادی دارد که می‌توان در آن زمینه‌ها عمل وقف را انجام داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام رضا کرمی‌پور، امام جمعه جیرفت در خطبه های نمازجمعه جیرفت با گرامی داشت دهه وقف گفت: واقفان قبل از وقف با اداره اوقاف و امور خیریه مشورت کنند تا وقف در زمینه خوبی انجام شود.
وی بیان کرد: وقف براساس نیاز جامعه انجام شود تا شاهد برکات این عمل حسنه در جامعه  و کشور باشیم.
حجت‌الاسلام کرمی‌پور بادآور شد: فرهنگ وقف باید در جامعه نهادینه شود و این عمل خیر مصادیق زیادی دارد که می‌توان در آن زمینه‌ها عمل وقف را انجام داد.
امام جمعه جیرفت به 16 آذر روز دانشجو اشاره کرد و گفت: دشمن قشر هوشیار و انقلابی دانشجو را زیر نظر دارد و برای از بین بردن این سرمایه های جامعه نقشه های زیادی کشیده است.
وی افزود: دشمن دنبال جدایی دین از سیاست و غیر فعال کردن دانشجویان در مسائل سیاسی کشور است لذا دانشجویان در این زمینه هوشیار باشند.
وی همچنین به برنامه یادمان ولایت که هر سال برای یادبود دوران تبعید رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهرستان جیرفت برگزار می شود اشاره کرد و گفت: امسال این برنامه چون مصادف با پایان ماه صفر بوده است به 18 آذر موکول شد.
امام جمعه جیرفت افزود: این مراسم 18 آذر در سالن ابرار برگزار می‌شود که با سخنرانی تولیت آستان قدس رضوی همراه است.
وی به 12 آذر روز جهانی معلولان اشاره کرد و گفت: معلولیت محدودیت نیست لذا باید به این قشر جامعه توجه خاصی کرد تا در جامعه گوشه گیر نشوند.
وی افزود: پیشگیری از معلولیت را باید بیشتر مورد توجه قرار داد تا شاهد کاهش آن در نسل جدید باشیم.
حجت‌الاسلام کرمی‌پور اظهارکرد: در زمینه به کارگیری معلولان در ادارات باید بیشتر عدالت رعایت شود تا شاهد حضور پررنگ و با اعتماد به نفس بالای این قشر در جامعه باشیم.
captcha