کد خبر: 3550997
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:

نهم دی شاخص انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه نهم دی شاخص انقلاب اسلامی است و همه جریانات سیاسی باید موضع خود را در این خصوص مشخص کنند، یادآور شد: مردم باید بدانند که جریانات سیاسی در کدام اردوگاه قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان امروز، 14 آذر در نشست ستاد بزرگداشت یوم الله 9 دی استان گیلان که در سالن اجتماعات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، انقلاب اسلامی را رخدادی دانست که با هیچ یک از انقلاب‌های به وقوع پیوسته قابل مقایسه نیست و اظهار کرد: شاکله وجودی انقلاب اسلامی، مردمی بودن آن است و مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم مدیران و مسئولان خود را انتخاب می‌کنند.

وی پیروزی انقلاب اسلامی را زمینه ساز مشارکت مردم در عرصه‌های گوناگون دانست و افزود: انتخابات یکی از ابزارهای تحقق مردم سالاری دینی است.

این مقام مسئول با بیان اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات‌های متعدد نشان دهنده آگاهی و رشد سیاسی آنان است، تصریح کرد: در 22 خرداد سال 88 و دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 85 درصد مردم پای صندوق‌های رای حاضر شدند، اما این دوره از انتخابات دارای ویژگی هایی بود.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به شور و حال بی سابقه قبل از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، عنوان کرد: اجتماع و مراسم خیابانی شبانه طرفداران نامزدها، بروز تحولات جدید از جمله رنگ و نماد در تبلیغات انتخاباتی و مناظره‌های زنده بین نامزدهای انتخابات در رسانه ملی به عنوان یک پدیده بی ‌سابقه و ایجاد شور و نشاط از جمله این ویژگی هاست.

وی تلاش فراوان برای دو قطبی شدن فضای انتخابات و محدود شدن گزینه‌ها به دو گزینه اصلی در کنار افزایش بی ‌سابقه بداخلاقی‌های انتخاباتی و رفتارهای تند و بی ‌منطق از سوی کاندیداها را یکی دیگر از ویژگی های انتخابات سال 88 دانست و گفت: حضور فعال و مشارکت بی‌ سابقه فرقه‌ها و احزاب موافق و مخالف، القای برگزاری رفراندوم نسبت به کلیت نظام، راه‌اندازی کمیته صیانت از آرا توسط ستاد یکی از کاندیداها و ایجاد شبهه درباره امانتداری مسئولان و نهادهای قانونی برگزارکننده انتخابات از دیگر ویژگی های قابل توجه است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان حضور بی ‌نظیر ملت ایران در انتخابات سال 88 را نمایش شگفت‌انگیز اعتماد، وفاداری و مقبولیت نظام توسط ملت دانست و خاطرنشان کرد: اعلام پیروزی یک ساعت قبل از اتمام رای‌گیری توسط ستاد یکی از کاندیداها، انجام مصاحبه و فضاسازی تبلیغی در روز انتخابات توسط برخی از خواص و کاندیداها در جهت ایجاد نگرانی از تقلب و اعلام تجمع در روز بعد از انتخابات شرایط را تغییر داد.

وی عدم تمکین نامزدهای شکست خورده به نتایج انتخابات و آرای مردم و آغاز آشوب‌ها و حمایت‌های رسانه خارجی از اغتشاشات در فرایند ایجاد انقلاب مخملین را عامل لشگرکشی خیابانی در اعتراض به نتایج انتخابات توسط یکی از کاندیداها و بروز آشوب‌های خیابانی، قتل و غارت و ایجاد ناامنی دانست و متذکر شد: همه این عوامل موجب شد، پس از هتک حرمت به عاشورای حسینی و آسیب رساندن به بیت المال مسلمین و خون‌ریزی و جنایت فراوان فریب خوردگان، مردم در یوم‌الله نهم دی و در استان گیلان هشتم دی به صحنه آیند و از تمامی فتنه‌گران تبری جویند.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه نهم دی شاخص انقلاب اسلامی است و همه جریانات سیاسی باید موضع خود را در این خصوص مشخص کنند، یادآور شد: مردم باید بدانند که جریانات سیاسی در کدام اردوگاه قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دائما به موضوع فتنه اشاره می‌کنند و پی در پی از این واژه برای تبیین اهمیت موضع بهره می‌جویند، عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند «برخی در عین حمایت نظام و امام و انقلاب موضع خود را درباره فتنه 88 روشن نمی‌کنند، موضع من درباره فتنه کاملا صریح است و روی این موضوع حساس هستم» لذا برخی به دنبال تمام شدن موضوع فتنه و معادل‌سازی این واژه‌اند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان معادل سازی «فتنه 88» را یکی از روش‌های فتنه‌گران برای تحریف این واقعیت دانست و گفت: عده‌ای با انحراف سران شناخته شده فتنه، به سویی دیگر، قصد تحریف در تاریخ مردم انقلابی کشورمان دارند؛ در حالی که چنین کسانی در محکمه افکار عمومی محاکمه شده اند.

وی بیان کرد: برخی از افراد به دنبال لکه دار کردن پیشتازی مردم رشت در 8 دی 88 هستند، اما با پاسخ کوبنده مردم ولایی و انقلابی رشت به فتنه‌گران در این خواسته خود ناکام می مانند.

captcha