کد خبر: 3552447
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان خبر داد:

برگزاری جشنواره ملی فیلم‌نامه نویسی و نمایشنامه نویسی «آیات» در گیلان

گروه اجتماعی: فاضلی از برگزاری جشنواره ملی فیلم‌نامه نویسی و نمایشنامه نویسی «آیات» خبر داد و گفت: جشنواره مذکور در راستای ترویج و تبلیغ فرهنگ و معارف قرآن و عترت(ع) اسفند 95 در گیلان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان از برگزاری جشنواره «آیات» خبر داد و اظهار کرد: در راستای ترویج و تبلیغ فرهنگ و معارف قرآن و عترت(ع)، جشنواره ملی فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی با موضوع قرآن و عترت(ع) تحت عنوان «جشنواره آیات» با همکاری دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

وی اشاعه و ترویج فرهنگ قرآن و عترت، گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با قرآن و سیره پاک ائمه معصومین(ع) گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی و هنری در زمینه قرآن و سیره، شخصیت و معارف اهل بیت(ع) و سبک زندگی و کمک به انتشار گسترده تر آن را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

فاضلی با اشاره به محورهای موضوعی جشنواره، تصریح کرد: داستان های قرآن و عترت(ع)، اقتباس از داستان های قرآن کریم، زندگی و سیره پیامبر اسلام(ص) و دیگر پیامبران الهی از دیدگاه قرآن، زندگی و سیره معصومین(ع) و دیگر شخصیت های قرآنی، تمثیل های مرتبط با قرآن و عترت(ع) و مضامین و معارف دینی و قرآنی از موضوعات جشنواره ملی فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی «آیات» است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی «آیات» در سه بخش فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی و بخش ویژه، گفت: بخش ویژه این جشنواره با محور موضوعی طرح 1450 سوره مبارکه حدید برگزار می شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه قالب ارائه آثار باید در حوزه سینما(فیلمنامه های داستانی و مستند) و نمایش(متن نمایشنامه صحنه ای و خیابانی) باشد، افزود: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت جشنواره به آدرس www.ayaategilan.ir مراجعه کنند.

فاضلی آخرین مهلت ارسال آثار را پایان دی ماه امسال عنوان و اضافه کرد: مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان جشنواره ملی فیلمنامه نویسی و نمایشنامه نویسی «آیات» اسفندماه 95 در استان گیلان برگزار می شود.

captcha