کد خبر: 3553077
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۶
یزدی اعلام کرد:

برگزاری جشنواره استانی ابوذر در حوزه مطبوعات کرمان

برگزاری جشنواره استانی ابوذر در حوزه مطبوعات کرمان گروه فرهنگی: مسئول بسیج رسانه استان کرمان از برگزاری جشنواره استانی ابوذر خبر داد و گفت: این جشنواره در حوزه مطبوعات و رسانه امسال نیز در پنج محور اقتصاد مقاومتی، امر به معروف و نهی از منکر، دشمن‌شناسی، معرفی دستاوردهای انقلاب و تقویت روحیه خودباوری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، سیدابراهیم یزدی، مسئول بسیج رسانه استان کرمان دیشب یکشنبه، 21 آذر در نشست هم‌اندیشی شورای عالی بسیج رسانه استان کرمان گفت: ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی که خمیرمایه ارزشمندی در انقلاب و دین دارد از کارهای اصلی بسیج رسانه است.
وی با بیان اینکه بسیج رسانه باید صلاح و مصلحت جامعه را برای هدایت به مسیر ارزشمند دینی، اخلاقی و اجتماعی انجام دهد، افزود: بسیج رسانه علاوه بر اینکه برای خود مجموعه تولید محتوا دارد، آن را به جامعه منتقل می‌کند.
یزدی از برگزاری جشنواره استانی ابوذر خبر داد و بیان کرد: این جشنواره در حوزه مطبوعات و رسانه امسال نیز در پنج محور اقتصاد مقاومتی، امر به معروف و نهی از منکر، دشمن‌شناسی، معرفی دستاوردهای انقلاب و تقویت روحیه خودباوری برگزار می‌شود.
وی تأکید کرد: همه رسانه‌های استان می‌توانند آثار خود را در فاصله زمانی یکم مهر ماه 94 تا یکم مهر ماه امسال تا 30 آذر ماه به دبیرخانه ارسال کنند.
مسئول بسیج رسانه استان کرمان برگزاری نمایشگاه مطبوعات استان و برگزاری روز بسیج رسانه را مورد اشاره قرار داد.
captcha