کد خبر: 3553790
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳
عباسی:

مدارس زنجان میزبان محافل انس با قرآن می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: یکی از محوری‌ترین برنامه‌ها در هفته قرآن، عترت و نماز برگزاری محافل انس با قرآن دانش‌آموزی در سطح مدارس استان است.

محمود عباسی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان اظهار کرد: در راستای تحقق‌بخشی به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج بیش از پیش معارف حیات‌بخش قرآن کریم و توسعه فرهنگ اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) و ترویج فرهنگ اقامه نماز در واحدهای آموزشی و ادارات هفته پایانی آذرماه به عنوان هفته قرآن و عترت و نماز تعیین شده است، این هفته از سه‌شنبه ۲۳ آذرماه آغاز و تا سه‌شنبه ۳۰ آذرماه ادامه خواه یافت.

وی افزود: اداره ‌کل آموزش و پرورش استان زنجان جهت گرامیداشت این هفته با شعار مدرسه محوری در تلاش است در مدارس و دارالقرآن‌ها، برنامه قرآنی و مذهبی مختلفی را را اجراء کند که یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی در این هفته برگزاری مرحله اول مسابقات 14 گانه قرآن عترت ونماز است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش در خصوص دیگر برنامه‌های این هفته گفت: اجرای ویژه برنامه تجلیل از دانش آموزان برتر با عنوان جشن مصباح الهدی، برگزاری نمايشگاه‌های قرآن، عترت و نماز از جمله كتاب، نرم‌افزار، برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ و رفع شبهات با حضور علماء و اساتيد حوزه و دانشگاه، تهيه نشريه با موضوع قرآن، عترت و نماز، برگزاری جلسات مهدويت با عنايت به آغاز امامت امام عصر (عج) ( 19آذرماه مصادف با 9 ربيع الاول) از جمله این برنامه‌ها هستند.

وی افزود: فضاسازی سمعی و بصری مدارس و ادارات با موضوعات مرتبط، ديدار با علماء و ائمه جمعه و پيشكسوتان در عرصه قرآن، عترت و نماز و شركت همگانی در نمازهای جمعه و تبليغ اين امرمهم توسط ائمه جماعات در بين الصلاتين در مدارس، اجرای محافل انس با قرآن عترت و نماز با حضور قاريان دانش آموز كشوری، حضور كاركنان و اولياء آموزشگاه در نماز جماعت مدارس، برگزاری نمازجماعت با حضور دانش آموزان و اولياء آنان در مدارس نیز از دیگر برنامه‌ها هستند.

عباسی با اشاره به اینکه این هفته فرصت مناسب تشویق دانش‌آموزان برای شرکت در برنامه‌های قرآنی است، تصریح کرد: دعوت از دانش‌آموزان علاقه‌مند جهت شركت در طرح حفظ موضوعي قرآن كريم ،طرح امام شناسي «مصباح الهدی»، تشويق و ترغيب دانش‌آموزان جهت ثبت‌نام در طرح ملی نور (حفظ ترتيبی) قرآن كريم با مراجعه به سايت www.quran.medu.ir در هفته قرآن و عترت مورد توجه ویژه قرار دارد.

captcha