کد خبر: 3553992
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱

115 نفر از قرآنیان وزارت نیرو در استان مرکزی تجلیل می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: 115 نفر از قرآنیان یازدهمین دوره مسابقات قرآن وزارت نیرو در استان مرکزی تجلیل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از استان مرکزی، در آستانه میلاد حضرت محمد(ص)، برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات قرآن وزارت نیرو در استان مرکزی تجلیل می‌شوند.
حجت‌الاسلام علی فراهانی، دبیرشورای فرهنگی شرکت آب و برق استان مرکزی به خبرنگار ایکنا گفت: یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن وزارت نیرو به میزبانی یزد برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه کاروان اعزامی استان مرکزی را 13 نفر از قرآنیان شرکت‌های آب و فاضلاب و برق همراهی کردند اضافه کرد: این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت ترتیل، تحقیق، زبان‌آموزی، مفاهیم و تحقیق موضوعی  برگزار شد که سه نفر از استان به نام‌های مبین صحاف‌ کاشانی نفر اول رشته قرائت ترتیل، زهره بندی، نفر دوم رشته تحقیق موضوعی و عبدالله نجفی نفر سوم رشته زبان‌آموزی معرفی شدند.
فراهانی تصریح کرد: فردا، 25 آذرماه با قرار گرفتن در آستانه میلاد پیامبر(ص) از 115 نفر از شرکت‌کنندگان مرحله شهرستانی شرکت آب و فاضلاب و برق استان مرکزی تجلیل می‌شود، از این تعداد 42 نفر از برگزیدگان مراحل استانی و کشوری مورد تقدیر ویژه قرار خواهند گرفت.
این مقام مسئول از برگزاری مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان نیز خبر داد و گفت: این مراسم فردا، 25 آذرماه با حضور 157 دختر و پسر با سخنرانی حجت‌الاسلام رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی در کانون امام علی(ع) برگزار می‌شود.
captcha