کد خبر: 3554036
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶

محفل انس با قرآن با حضور 300 دانش آموز در امیدیه برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: در محفل قرآنی دانش‌آموزی که امروز در مدرسه شاهد امام جعفرصادق(ع) شهرستان امیدیه ویژه دانش‌آموزان و به مناسبت هفته قرآن و عترت برگزار شده است،‌ از قاریان نخبه شهرستانی استفاده شد.

حاتم شریفات، کارشناس مسئول قرآن و عترت نماز اداره آموزش و پرورش شهرستان امیدیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه محفل انس با قرآن به مناسبت هفته قرآن و عترت آموزش و پرورش در این شهرستان برگزار شد، افزود: در این محفل قرآنی از قاریان نخبه شهرستان و قاری استانی استفاده شد.

وی گفت: این محفل قرآنی ساعت 11 امروز چهارشنبه 24 آذرماه به میزبانی مدرسه شاهد امام جعفرصادق(ع) شهرستان امیدیه برگزار شد.

شریفات با بیان اینکه بیش از 300 نفر از دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول در این محفل حضور داشتند، افزود: در این محفل قرآنی، احمدرضا زیدانی حافظ کل قرآن و از دانش‌آموزان شهرستان و سید فؤاد شوکاوی از قاریان استانی به اجرای برنامه تلاوت قرآن پرداختند.

به گفته کارشناس مسئول قرآن و عترت نماز اداره آموزش و پرورش شهرستان امیدیه به مناسبت هفته قرآن و عترت محافل قرآنی دیگری نیز در دیگر مدارس شهرستان برگزار خواهد شد.

وی همچنین از برگزاری جشن میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع) در این اداره خبر داد و گفت: این جشن با همکاری کمیته امور بانوان شهرستان امیدیه و اداره آموزش و پرورش شهرستان ساعت 15:30 امروز چهارشنبه 24 آذرماه در سالن تدبیر این اداره برگزار شد.

شریفات اظهار کرد: از 300 خانواده فرهنگی شهرستان جهت شرکت در این جشن دعوت شد.

captcha