کد خبر: 3554426
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۱

تولید و پخش 2600 دقیقه برنامه در گرامی‌داشت هفته وحدت

گروه فرهنگی: همزمان با هفته وحدت و گرامی‌داشت خجسته میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) صدا و سیمای مرکز زنجان تدارک ویژه‌ای را به منظور همگام شدن با نشاط و شادی مخاطبانش انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، به نقل از روابط‌عمومی صدا و سیمای مرکز زنجان، معاونت صدای مرکز زنجان علاوه بر تهیه و تولید دو ویژه‌برنامه با عنوان خاتم عشق و اجرای مشترک برنامه رسول مهربانی با صدای مرکز ارومیه و تبریز، در 14 عنوان برنامه روتین مانند آوای وصل، آوا و نوا، سلام زنجان، ساعت و به‌وقت جوانی، قاصدک، یاشاییش، و برنامه‌های تامینی مجموعا به مدت 1560 دقیقه همراه شنوندگان خود خواهد بود.

معاونت سیما هم در قالب دو برنامه زنده تلویزیونی و یک ویژه‌برنامه تولیدی به همراه برنامه‌های روتین مجله صبحگاهی، آلاچیق، نسل جوان، راه ولایت، مثل باران، سیمای ورزش و شاپرک به همراه برنامه‌های تامینی مجموعا به مدت 875 دقیقه حال و هوای این ایام مبارک را به خانه‌های بینندگان خواهد برد.

معاونت خبر مرکز زنجان هم دوشادوش سایر واحدهای تولیدی در هفت عنوان خبر مکتوب، پنج عنوان گزارش رادیویی، چهار عنوان گزارش تلویزیونی و 72 عنوان خبر رادیو تلویزیونی مجموعا به مدت 165 دقیقه اخبار و تصاویر شادی مردم استان را از طریق شبکه‌های سراسری و بخش‌های خبری استان منعکس خواهد کرد.

captcha