کد خبر: 3554938
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱

برگزاری مراسم نکوداشت «حاج حسین ملایی» متخلص به ناهی در جلفا

گروه فرهنگی: مراسم نکوداشت «حاج حسین ملایی علمداری متخلص به ناهی» با حضور مدیرعامل منطقه آزاد ارس و رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی در جلفا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی منطقه ازاد ارس مراسم نکوداشت حاج حسین ملایی علمداری متخلص به «ناهی» با حضور «محسن عرب باغی»مدیرعامل منطقه ازاد ارس، حجت‌الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و «حسن میلانی» رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی روز یک‌شنبه 28 آذرماه در جلفا برگزار شد.
محسن عرب باغی، مدیرعامل منطقه آزاد ارس در این مراسم گفت: ماندگاری ارزش‌های فرهنگی کشور درگرو پاسداشت مفاخر است.
وی اظهارکرد: احترام به مفاخر و پیشکسوتان، احترام به هویت فرهنگی، تاریخی و ملی ماست و همه ما در متجلی شدن فرهنگ ایرانی اسلامی نقش داریم و باید در این راه از مفاخر الگو بگیریم.
عرب باغی، افزود: خوشبختانه در کشور ما به ویژه در منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا، انسان‌های وارسته و فرهیخته بسیاری هستند که جزو مشاهیر و مفاخر کشور به شمار می‌روند و سعی داریم در ادامه آئین نکوداشت را برای این چهره‌ها نیز برگزار کنیم.
مدیرعامل منطقه آزاد ارس، گفت: دو جلد کتاب حاج حسین علمداری که به رشته تحریر درآمده و هنوز به چاپ نرسیده است با حمایت سازمان منطقه آزاد ارس به زودی چاپ می‌شود.
حسن میلانی، رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی نیز در ادامه این مراسم گفت: تجلیل و نکوداشت انسان‌های فرهیخته جزو مهم‌ترین رسالت‌های حوزه هنری است.
وی، گفت: حوزه هنری آذربایجان‌شرقی بر اساس رسالت‌های خود وظیفه دارد از انسان‌های فرهیخته‌ای که در زمان و مکان خودشان در فرهنگ سازی و توسعه و تقویت باورهای دینی فرهنگی نقش داشته‌اند تجلیل کند.
میلانی، گفت: باورمان بر این است در راستای فرهنگ اصیل جامعه، از این چهره‌های برجسته در زمان حیاتشان تجلیل و این بصورت فرهنگ در کشور باب شود.
رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی، گفت: استاد «ناهی ملایی علمداری» انسانی بی ادعاست که در همه برهه‌های اجتماعی اقتصادی دینی در بطن جامعه بود و در فرهنگ سازی منطقه نقش بسزایی را ایفا کرده است.
رونمایی از تندیس استاد ملایی و دست خط این هنرمند جهت حفظ در موزه فرهنگی ارس، یادبود استاد ناهی، نامگذاری یکی از معابر شهری به نام استاد، اعطای نخستین نشان زنده نامان ارس، شعرخوانی با حضور شاعران و ادیبان و اکران فیلم مستند پرتره 'ناهی نامی' از دیگر برنامه های این آئین بود.
حاج حسین ملایی متولد 1311 علمدار ( نام قبلی هادیشهر) شاعر، پاسدار و رزمنده ای است که ترجمه منظوم قران در 1800 صفحه، نهج البلاغه در 20 هزار بیت و صحیفه سجادیه را به صورت تفسیر محور به نظم کشیده و نیز کتاب «مجملات»، «برداشت ما از دنیا» و «مشت انقلاب» را نوشته است.

captcha