کد خبر: 3555037
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶

حضور حافظ قرآن مجمع‌القرآن فاطمیون گراش در مسابقات دانشجویان مسلمان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مجتبی فردفانی، حافظ قرآن مؤسسه مجمع‌القرآن فاطمیون گراش منتخب حضور در ششمین مسابقات بین‌المللی دانشجویان مسلمان شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید بصیری، مدیر مؤسسه مجمع‌القرآن فاطمیون شهرستان گراش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به موفقیت عضو این مؤسسه برای حضور در ششمین مسابقات بین‌المللی دانشجویان مسلمان، گفت: حضور مجتبی فردفانی در این مسابقات افتخار دیگری برای مرکز آفرید.
وی ادامه داد: همچنین این عضو مجمع‌القرآن در سی‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی طی اردیبهشت‌ماه امسال رتبه نخست را کسب کرد و موفق شد در مرحله انتخابی ششمین دوره مسابقات بین‌المللی دانشجویان مسلمان نیز برگزیده شود تا به این مسابقات راه پیدا کند.
بصیری تأکید کرد: مجتبی فردفانی دارای رتبه‌های متعدد استانی و شهرستانی و همچنین بین‌المللی است که با حضور در دوره‌های حفظ قرآن مؤسسه فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) موفق به حفظ قرآن کریم شد و در حال حاضر نیز به عنوان یکی از اساتید مجمع‌القرآن فاطمیون گراش مشغول فعالیت است.
captcha