به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «atheer.om»، نسخه دستنویس مصحف ملی عمان برای نخستینبار در ماه رمضان ۱۴۲۴ هجری قمری چاپ شد، اما پس از آن، سالم بنخلفان البلوشی که از مشهورترین اساتید خوشنویسی عربی در عمان است، کار کتابت مجدد این نسخه قرآن را آغاز کرد و پس از ۱۲ سال توانست نگارش این نسخه دستنویس قرآن را به پایان برساند.
این نسخه دستنویس قرآن با پوست طبیعی آهو مجلّد و با تزئینات اسلامی از مس، آب نقره و طلا زینت داده شده و دارای 604 صفحه است. وزن این قرآن ۲۵ کیلوگرم و در ابعاد ۷۵ در ۵۵ سانتیمتر بوده و دارای یک محفظه چوبی پایهدار به طول یکمتر و نیم است.
تمامی مراحل کتابت، تزيين و صفحهآرايی اين قرآن توسط هنرمندان و خوشنويسان عمانی انجام شد و وزارت اوقاف و امور دینی عمان مسئولیت انتشار و توزیع این نسخه دستنویس قرآن در حجم و اندازههای مختلف و در مساجد داخل و خارج عمان را عهدهدار شده است.
گفتنی است، «سالم بنخلفان البلوشی»، یکی از معروفترین اساتید خوشنویسی عربی در عمان بود که در سال ۱۹۶۰ میلادی در منطقه «الجنین» شهر «قریات» عمان به دنیا آمد.
البلوشی خطوط عربی را در مدرسه نظامی «المساحة» در مصر فرا گرفت و از سال ۱۹۹۲ میلادی تا زمانی که در قید حیات بود، بهعنوان مدرس خط عربی در عمان تدریس کرد. وی همچنین کتابی را در زمینه خوشنویسی عربی تألیف کرده که بهعنوان یک کتاب علمی و درسی، تدریس میشود.