به گزارش خبرنگار اعزامی
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به هرمزگان، شش ماه قبل بود که گروه جهادگران قرآنی با عنوان «ندای رحمت» اولین سفر جهادی خود را به مناطق محروم استان هرمزگان و از جمله بشاگرد انجام دادند، سفری که برکات فراوانی را برای اهالی این روستا به همراه داشت.
طی روزهای گذشته این گروه اعزامی دومین سفر خود به مناطق استان هرمزگان را انجام داد و در این بین با اینکه حضور در روستای کوه حیدر در برنامه گروه نبود، اما دعوت اهالی این روستا برای برگزاری محفل انس با قرآن و ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در اولین حضور این گروه، باعث شد تا تعدادی از اعضای گروه در این روستا حضور یافته و محفل انس با قرآن را برگزار کنند.

براساس این گزارش و به دلیل حجم بالای درخواست های برای برپایی محفل انس با قرآن، گروه اعزامی در روز دوم حضور خود به استان هرمزگان به دو بخش تقسیم شده و یک بخش به روستای «خمینی شهر» و بخش دیگر نیز به مناطقی همچون کوهحیدر و گِدوغ اعزام شدند.
در اولین برنامه این روز، گروه اعزامی به روستای کوه حیدر که شش ماه پیش نیز در آن حضور یافته بودند، رفتند، در فاصله این شش ماه تغییرات زیادی در روستا شکل گرفته است که اولین و مهمترین آن راهاندازی فرستنده دیجیتال دریافت امواج شبکههای صدا و سیما است که پیگیریهای ایکنا منتج به آن شد.

به گفته برخی از اهالی این روستا با راهاندازی این فرستنده، علاوه بر استفاده از برنامههای شبکه قرآن سیما، از دیگر برنامه های صدا و سیما بیشترین استفاده میشود و کودکان و نوجوانان و حتی سالخوردگان روستا ساعات زیادی از وقت خود را به دیدن برنامههای صدا و سیما اختصاص میدهند.
در کنار راه اندازی این فرستنده که به قول یکی دیگر از اهالی روستا بزرگترین اتفاق تاریخ کوه حیدر، تاکنون بوده است، باید به کاشی کاریهای مسجد، نصب تابلو خانه قرآن حضرت مهدی(عج) روستا و نیز دریافت قولهای مساعد اهالی روستا برای نصب فرستنده امواج تلفن همراه اشاره کرد.

یکی دیگر از تغییرات عمده ای که در فاصله بین این دو سفر صورت گرفته است، افزایش قابل توجه تعداد مربیان قرآن روستا بوده است، در این مدت تعداد مربیان روستا از یک مربی به شش مربی افزایش یافته است تا به این ترتیب علاوه بر کودکان و نوجوانان، بزرگترها نیز از حضور این تعداد مربی قرآن در روستا بهره ببرند.
همچنین خبر خوشی که داده شد این بود که همه اهالی روستا روخوانی و روانخوانی قرآن را آغاز کردهاند و اعلام شد که تمام مربیان قرآن شاغل در دارالقرآن این روستا از اهالی کوه حیدر هستند.
هر چند که هنوز مشکلات روستا زیاد است و مهمترین آن نیز ناهموار بودن جاده دسترسی و آب آشامیدنی است، اما همین تغییرات اندکی که صورت گرفته است موجی از امید را دل اهالی با صفای این روستا ایجاد کرده است.

اما حضور گروه قرآنی ندای رحمت در روستای کوه حیدر تنها به این تغییرات ختم نشد و محفل انس با قرآن با حضور اهالی روستا برگزار شد. این محفل با تلاوت یکی از اهالی روستا آغاز شد و در ادامه نیز امین وحیدی، یکی از قاریان ممتاز استان قم و نفر اول رشته قرائت مسابقات قرآن جامعهالقرآن در دوره اخیر به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.
ذکر خاطراتی از سالهای دور و سختیهای یادگیری قرآن کریم توسط یکی از ریش سفیدان روستا، بخش دیگری از این محفل نورانی بود که برای لحظاتی لبخند رضایتی بر لب حاضران در این محفل نورانی نشاند. این قرآن آموخته سالهای دور که حالا دوران کهولت خود را پشت سر میگذارد از دورانی گفت که در آن برای خرید هر صفحه از قرآن کریم مجبور بوده است سه روز به صورت رایگان چوپانی کند تا صاحب یک صفحه از قرآن کریم شود و بتواند آیات الهی را بخواند.

پایان بخش این مراسم نیز برپایی مسابقه قرآنی در بین کودکان و نوجوانان قرآنی حاضر در این محل و تجلیل از حافظان قران روستای کوه حیدر بود.











تیمور کاکایی
درود بر جناب کاکایی خبرنگار با دغدغه و جهادگر
پیشنهاد میکنم اردوهای قرآنی نیز به این مناطق راه اندازی شود.
درود بر شرف مردمان سرزمین بشاگرد و درود بر این جهادگران و درود بر ایکنا
خسته شدیم از بس در مورد بودجه نوشتید و به هیچ جا نرسید
خسته دشیم از بس در مورد اظهارات فلان مقام مسئول نوشتید و هیچ دردی را در مان نکرد
خسته شدیم از بس در مورد مسابقات نوشتید و وضعیت قرآنی مردم را هیچ تکانی نداد
تو رو خدا برا یه مدتی تعططیل کنید همه این موضوعات رو برید به گوشه و کنار ایران
پیدا کنید این پنهان شده های زمینی را و معرفی شان کنید به همه تا بلکم خجالت بکشند مسند نشینانی که توان تأمین بودجه را نیز ندارند
فقط کاش بیشتر ب پیرمرده پرداخته میشد
محرومیت این مردم از اون ها انسان هایی نجیب و شریف ساخته و اون ها رو مثل آیینه کرده که نفوذ سختی ها در اون ها بازتابی غیر از پاکی و نور نداشته
خوش بحال مردم این مناطق
《خوش بحال دوستان با پای دل ره یافتند
ما کجا و مردمان این سروسامان کجا》
حالا من نمیدونم اصلا هم نمیخوام بدونم که چرا مردمان شریفی مثل این مردم باید طعم محرومیت رو بچشن
از اون ها باید درس شرف و ایمان گرفت که نه تنها با نداری ایمانشان رو از دست ندادن بلکه در عین محرومیت نقطه ای در کشور شدن که مثل نگین فرهنگ قرآن رو داره به رخ من و شمایی که در رفاهی نسبی به سر میبریم میکشن.
ای کاش ما هم برا داشتن یک صفحه قرآن زحمت میکشیدیم اونوقت قدردان اونچه بودیم که باید میبودیم
بخدا باید بوسه زد به خاک پای مردمان شریف و باغیرت این منطقه
یاعلی