سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی ناجا در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره مطالعه و کتابخوانی گفت: آخرین کتابی که خواندهام، مربوط به روانشناسی است؛ چرا که در حال حاضر مشغول تحصیل در دوره دکتری روانشناسی سلامت هستم، اما کتابهای حوزه اجتماعی را نیز مطالعه میکنم.
وی افزود: اغلب کتابهای روانشناسی که به قلم نویسندگان خارجی به نگارش درآمده، را توصیه نمیکنم، اما در حوزه مددکاری اجتماعی در حدود 600 کلانتری مشاوره مددکاری اجتماعی وجود دارد که روانشناسی با تأکید بر آموزههای دینی است. حوزههای علمیه و طلابی که با نیروی انتظامی همکاری دارند، از دل این کتابها، موضوعاتی را استخراج کرده و با تلفیق آن با آموزههای دینی نسخهای تهیه شده و در اختیار مشاوران قرار میگیرد؛ ما همواره تأکید میکنیم که صرفاً آنچه فروید در 100 سال گذشته گفته است، را به کار نبرید؛ چرا که بخشی از روانشناسی مربوط به علوم آکادمیک است و بخش دیگر باید به صورت بومی درآید.
سردار منتظرالمهدی با اشاره به میزان مطالعه در روز افزود: هر چقدر که بتوانم به مطالعه میپردازم به ویژه صبحها اگر جلسهای نباشد، حتماً دو ساعت را مطالعه میکنم، همچنین بخشی از این کتابها را در تبلت مطالعه میکنم.
وی در ادامه درباره برنامه نیروی انتظامی در حوزه ترویج کتاب و کتابخوانی بهویژه کتابهای قرآنی گفت: این بخش به حوزه عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی برمیگردد و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را این حوزه بر عهده دارد که در این زمینه توفیقات خوبی را به ویژه در حوزه قرآن شاهد بودهایم. در این راستا دورههایی برای تربیت حافظان قرآن و دورههای بصیرت برای کارکنان نیروی انتظامی انجام شده که این برنامهها مربوط به بُعد داخلی نیروی انتظامی است.
معاون اجتماعی ناجا تصریح کرد: در بُعد بیرونی نیز حوزه اجتماعی نیروی انتظامی در رابطه با ترویج کتاب و کتابخوانی فعالیتهایی را انجام میدهد و با حضور در مدارس به این موضوع میپردازند؛ چرا که تنها راه برونرفت از مشکلات بهویژه مشکلات اجتماعی ترویج کتاب و کتابخوانی به ویژه توجه به قرآن است.