به گزارش خبرنگار اعزامی
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به هرمزگان، در سومین روز از حضور گروه جهادگران قرآنی ندای رحمت به استان هرمزگان و با توجه به حجم بسیار بالای درخواستها برای اجرای محفل انس با قرآن در روستاهای مختلف،اعضای این گروه به دو گروه کوچکتر تقسیم شدند.
گروه اول برای برخی آموزشهای مقدماتی به مربیان قرآن روستاهای بشاگرد و بخشی نیز برای برپایی محفل انس با قرآن در برخی دیگر از روستاها عازم شدند. تا به این ترتیب تعداد بیشتری از روستانشینان بشاگردی از نعمت حضور اساتید قرآنی در شهرستان خود بهرهمند شود.

همانطور که گفته شد یکی از برنامههای گروه اول برگزاری دوره آموزش تربیت مربی قرآن برای مربیان روستایی این شهرستان در روز شنبه چهارم دی ماه بود. این دوره در موسسه نورالزهرا(س) در روستای «کشپیری» شهرستان میناب برگزار شد.
در این دوره که تدریس آن را علی اصغر شعاعی، قاری بینالمللی کشورمان برعهده داشت، ابتدا آموزشهایی در مورد برخی الحان در تلاوت قرآن کریم به صورتی کاملاً ساده بیان شد که مورد توجه حاضران در این جلسه قرار گرفت.

در ادامه اهمیت و جایگاه لهجه عربی برای مربیان قرآنی تبیین شد، در این بخش به این سوال که چرا ما باید لهجه عربی را بیاموزیم، پاسخ داده شد. عربی بودن قرآن، تأکید خداوند در قرآن بر خواندن قرآن به لحن عربی، استفاده اکثر مسلمانان دنیا از این زبان برای تکلم و ... از جمله مهمترین دلایلی که یادگیری لهجه عربی را توجیه میکند، بیان شد.
در بخش دیگری از این دوره آموزشی برخی کلیدهای لهجه عربی بیان و سه نکته، یادگیری اداء صحیح حروف، تلفظ صحیح حروف و تفخیم و ترقیق به عنوان سه کلید یادگیری لهجه عربی عنوان شد. در این بخش نمونهها و مثالهای فراوانی برای حاضران در دوره بیان شد.

علیاصغر شعاعی، قاری بینالمللی قرآن و مدرس این دوره فشرده در ادامه به تبیین هر یک از این کلیدها پرداخت و برای هر کدام از آنها نیز توضیحاتی ارائه داد.
پایان بخش این دوره آموزشی ذکر خاطراتی از سفرهای مختلفی که این قاری بینالمللی به کشورهای مختلف داشته است اختصاص یافت.
در این بخش خاطراتی در مورد تکریم بسیار زیاد قرآن در عمل و نه در گفتار توسط مسلمانان برخی کشورها و نیز یادگیری زبان عربی توسط آنها بیان شد.
از جمله نکات قابل توجه این دوره اشتیاق و استقبال بسیار زیاد مربیان قرآنی روستاهای بشاگرد بود، آنها تلاش داشتند تا از لحظه به لحظه این دوره نهایت استفاده را ببرند، با اینکه این دوره از ساعت هشت صبح تا زمان اذان ظهر برنامهریزی شده بود اما استقبال بیش از حد مربیان قرآنی این شهرستان، باعث شد تا چند ساعتی بعد از اذان ظهر نیز ادامه پیدا کند.

حاضران در این دوره حتی بعد از پایان دوره زمان زیادی از اساتید و مدرسان دوره را به سوالاتی که تمام نشدنی هم بود اختصاص دادند. سوالاتی که نشان از اشتیاق وصف ناشدنی آنها برای یادگیری قرآن کریم داشت و گاهی همین اشتیاقها به حدی غیر قابل تصور بود که گاهی برای برخی از اعضای گروه اعزامی غیر قابل درک بود.
آنها میدانستند و آگاه بودند که شاید تا ماهها و سالهای بعد چنین فرصتی برایشان دست ندهد که گروهی از قرآنیان مجرب کشور در اقدامی جهادی به این قبیل مناطق بیایند و به برپایی محفل و دوره آموزشی بپردازند.
مربیان این روستاها نیک میدانستند که در دورافتادهترین مکان ممکن حضور دارند و اگر حضور این گروه را مغتنم نشمرند، در حق خود و قرآن آموزان خود که تمام فکر و ذکرشان یادگیری قرآن است، اجحاف کرده باشند.
برخی تصاویر مربوط به این دوره در ادامه آمده است.









