کد خبر: 3557718
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳

امروز همه دنیا و سران استکبار از عظمت اسلام و انقلاب اسلامی دلهره دارند

کانون خبرنگاران نبأ: سردار گرشاسبی در مراسم یوم الله ۹دی در اجتماع بزرگ مردم زابل گفت: آمریکائیها که روزی تمام ثروت‌های مملکت را به بعمل می‌بردند باید عصبانی باشند، امروز ما در آغاز سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اعلام کنیم تنها راه حفظ انقلاب اعتماد و باور به مردم هست و لاغیر.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، سردار سرتیپ گرشاسبی معاونت قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور در مراسم اجتماع بزرگ ۹دی مردم زابل گفت: کسانی که روزی برای کسب قدرت با توسل به فتنه های ساخته و پرداخته شده توسط دشمنان این نظلم الهی خواستند اساس این کشور را به مشکل مواجه کنند اینک به گردابی غوطه ور شده اند که هرچه دست و پا میزنند نمی توانند از این منجلاب رهایی یابند.
معاونت قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور با اشاره به ابعاد مختلف فتنه ۸۸ همچنین گفت: فتنه ۸۸ دشمن را امیدوار کرد. اما حرکت و شور انقلابی مردم یک بار دیگر شعله ور شد و نقشه های دشمنان را نقش برآب کرد.
وی با غنیمت دانستن تحریم‌ها و دشمنی‌های آمریکا تصریح کرد: دشمنی‌های آمریکا برای ما نعمتی است در ۸ سال دفاع مقدس فرزندان بسیجی شما با تقدیم بیش از دویست هزار شهید و تحریمهای همه جانبه مردانه روبروی بیش از ۳۸ کشور ایستاند و دیدن حتی خواب جداکردن یک وجب از کیان مقدس این مملکت اسلامی را بر دشمنان حرام کردند.
سردار گرشاسبی نگاه راه به مقصد رسیدن کشتی انقلاب را تبعیت محض از ولایت مطلقه فقیه و پشتیبانی از این انقلاب مقدس اسلامی برشمرد و یادآور شد: راه توفیق ما پشتیبانی از این انقلاب است، اگر می‌خواهید انقلاب و مسیر خود حرکت کند باید با تبعیت از مقام معظم رهبری برای هدایت و سکانداری از ارزش‌های ماست اگر از خدمت به مردم خودداری کنیم حتما به این ملت خیانت کرده‌ایم.
















حسین قدس‌نیا
captcha