کد خبر: 3558584
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶

تحقق تقویت بنیان‌های اعتقادی جوانان با توسعه همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: باید از همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش پرورش نهایت بهره را ببریم و بدانیم که تقویت بنیان‌های اعتقادی جوانان مستلزم توسعه همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش است.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، به نقل از روابط عمومی نماینده ولی‌فقیه استان، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار اعضای کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش استان قزوین که بعد از ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: در جهان امروز که شبکه‌های مجازی گسترش بسیاری پیداکرده است، اهمیت ارتباط حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش دوچندان شده است.
وی به تشریح پشتوانه‌های دینی برای ورود به عرصه فرهنگ پرداخت و عنوان کرد: خداوند در سه عرصه‌ «اعتقادی»، «عبادت و بندگی» و «اخلاقی» از آدمی پیمان گرفته است و ما موظف به اجرای این پیمان‌ها هستیم.
آیت‌الله عابدینی ادامه داد: این‌ عرصه‌ها پیمان‌های فطری میان خداوند و آدمی است و حق نداریم از عهد و پیمان خود صرف‌نظر کرده و از آن تخطی کنیم و اگر به این سه عرصه توجه کنیم همه دل‌مشغولی‌هایمان پاسخ داده می‌شود.
رئیس کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش استان قزوین تأکید کرد: خداوند همه عرصه‌ها و بسترهای اثرپذیری انسان از کلام الهی را فراهم و مهیا کرده است و اگر در انتقال این مفاهیم به جامعه کوتاهی کنیم باید در قیامت پاسخگو باشیم.
امام‌جمعه قزوین عنوان کرد: امام رضا (ع) می‌فرمایند: هرکسی علوم ما اهل‌بیت (ع) را یاد بگیرد و به دیگران بیاموزد، به‌درستی که اگر مردم شیرینی کلام ما را بچشند، هرآینه از ما پیروی می‌کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در پایان گفت: باید مراحل تربیتی دینی کودکان را از سنین پایین و در دوران دبستان و پیش‌دبستان آغاز کنیم چراکه در آن دوران دل‌ها برای پذیرش کلام الهی آمادگی بیشتری دارد.
captcha