کد خبر: 3558876
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷

ضرورت توانمندسازی معلم دینی در عرصه پرورشی

گروه اجتماعی: رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه مرحمت‌آباد با بیان اینکه تربیت دینی همواره با سختی مواجه بوده است، گفت: معلم دینی و پرورشی حقیقی کسی است که خود را در عرصه دینی و پرورشی توانمند نشان دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آرذبایجان‌غربی، بهروز تقی نژاد رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه مرحمت آباد صبح امروز 13 دی‌ماه در جلسه مشاوران، مربیان و معاونان پرورشی مدارس منطقه مرحمت آباد  که سالن جلسات کوثر این شهرستان برگزار شد، گفت: تربیت دینی همواره با سختی مواجه بوده است.معلم دینی و پرورشی واقعی کسی است که خود را در عرصه دینی و پرورشی توانمند نشان دهد.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه مرحمت آباد افزود: تربیت دینی که زمینه ساز ایجاد نگرش و رفتار مناسب دینی و التزام به آن رفتارها می باشد تحت عنوان حیات طیبه در سند ملی آموزش و پرورش معرفی شده است.
وی مهرورزی، امانت داری، صداقت، خیر اندیشی، صبوری، اخلاص و انگیزه، حسن خلق و پایبندی به گفتار در عمل  را ازجمله خصوصیات مربیان تربیتی کارآمد برشمرد و از فضای مجازی به عنوان مهمان ناخوانده خانواده ها نام برد و افزود: در دنیای فن آوری تکنولوژی و انبوه اطلاعات تربیت گلخانه ای، پاسخگو نیست.
تقی نژاد به برقراری رابطه انسانی با دانش آموزان و حفظ و تأمین عزت نفس، احساس امید و خود ارزشمندی در دانش آموزان تاکید و افزود: هدف اصلی از تعلیم و تربیت آموزش و پرورش اصل آماده سازی نوجوان برای زندگی در دنیای واقعی است و دانش آموزی که در محیط گلخانه‌ای تربیت شود، از واقعیت‌های جامعه دور می شود.
وی در انتها ابراز امیدواری کرد: مربیان پرورشی مدارس با ایجاد رابطه صمیمی با سایر عوامل در زمینه اجرای اهداف آموزشی و پرورشی ضمن ارائه یک الگوی رفتاری به دانش آموزان با تدبیر مناسب عوامل استرس زای  دانش آموزان را از بین برده و در جهت افزایش مهارت های شناخت مشکل، صبر و تلاش برای رفع موانع و مشکلات به دانش آموزان قدم بردارند.
captcha