کد خبر: 3559008
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
خسرویان:

کارگاه یک روزه سبک زندگی قرآنی در شهرکرد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس اداره امور قرآنی شهرستان شهرکرد از برگزاری کارگاه یک روزه سبک زندگی قرآنی در شهرکرد با هدف آموزش، توسعه و ترویج سبک زندگی قرآنی خبر داد.

طاهر خسرویان، کارشناس اداره تیلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اعلام این خبر اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور اساتید و کارشناسان مجرب و متخصص سازمان دارالقرآن برگزار می شود و طی این دوره، 40 نفر آقا و 40 نفر خانم از جامعه طلاب، مربیان فعال قرآنی، مشاوران و فعالان حوزه خانواده و اعضای حلقه‌های بسیج آموزش داده می شوند.
وی با اشاره به برگزاری این کارگاه یک روزه در تاریخ پنجم اسفندماه از ساعت 8 تا 17، تصریح کرد: حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز برای شرکت در این کارگاه، داشتن مدرک کارشناسی و سن 20 تا 50 سال است.
خسرویان افزود: هزینه شرکت در این کارگاه 100 هزار ریال و مدارک مورد نیاز کپی کارت ملی و تکمیل فرم ثبت‌نام است.
کارشناس تیلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد، آموزش سبک زندگی قرآنی را از مهم‌ترین مباحث این کارگاه اعلام کرد و گفت: هدف از برگزاری این دوره آموزش، توسعه و ترویج سبک زندگی قرآنی است.
وی در پایان اظهار کرد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام باید به اداره تبلیغات اسلامی شهرکرد واقع در شهرکرد، بلوار شریعتی، روبروی حسینیه اعظم، کوچه 40 مراجعه کنند.
خسرویان، شماره تلفن 33351118 را جهت پاسخگویی به سوالات مردم در خصوص این دوره اعلام کرد.

زهره خسروی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
0
باسلام و عرض خداقوت وتشکر بابت برگزاری این کارگاه بنده وظیفه میدونم باتوجه به ضرورت فعالیت قرانی طبق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سطح کشور خصوصا دراین استان وشهرستان اردل باتوجه به مشکلات عدیده فرهنگی در این شهرستان از کار پر برکت شما تقدیر و تشکر کنم ان شاءلله برکت قرانی زندگیتان رانورانی کند
باتشکر
یاعلی
captcha