کد خبر: 3559241
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵

برگزاری جشنواره قرآنی خانواده در دهه فجر کهگیلویه و بویراحمد

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس قرآنی اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ویژه‌برنامه‌های دهه فجر را تشریح کرد که جشنواره قرآنی خانواده یکی از این برنامه‌هاست.

محسن رضایی، کارشناس قرآنی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، عدم حمایت دولت از فعالیت‌های قرآنی را از مهم‌ترین مشکلات مؤسسات قرآنی استان بیان کرد.
وی در ادامه افزود: در صورت تامین اعتبار جشنواره قرآنی کودک و نوجوان، جشنواره قرآنی خانواده در سطح استان و مسابقات حفظ جزء 30، اذان، صوت و لحن در رده‌های سنی زیر 18 سال ویژه خواهران و برادران همزمان با دهه فجر سال‌جاری برگزار می‌شود.
رییس مؤسسه قرآنی معراج یاسوج در بخش دیگری از اظهارات خویش با بیان اینکه اطلاعات کاملی از حافظان قرآن کریم در استان وجود ندارد، تصریح کرد: هدف از تهیه این بانک اطلاعاتی جامع، شناسایی حافظان یک جزء به بالا، تقویت، ارتقا و بازآموزی آنهاست.
رضایی اضافه کرد: حافظان یک جزء به بالاتر باید با مراجعه حضوری به دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مربوطه اطلاعات مربوط به خود را به طور کامل تحویل و ثبت کنند.
وی ابراز کرد: بر اساس اطلاعات قبلی این اداره، تاکنون 50 نفر از حافظان کل (مرد و زن ) در استان شناسایی شده‌اند.
کارشناس قرآنی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بیش از 500 خانه قرآنی در مناطق شهری و روستایی استان فعالیت دارند، یادآور شد: به‌طور میانگین در هر خانه قرآنی بین 20 تا 25 نفر عضو هستند که آموزش‌های لازم در خصوص حفظ، قرائت، مفاهیم و ترتیل قرآن به آنها ارائه می‌شود.
رضایی با بیان اینکه از این تعداد 300 خانه قرآنی در شهرها و 200 خانه در روستاهاست، عنوان کرد: در این خانه‌ها که با مجوز سازمان تبلیغات اسلامی راه‌اندازی شده کلاس‌های قرائت،روخوانی، روانخوانی قرآن و تفسیر انجام می‌شود، ضمن اینکه این خانه‌ها با هدف توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در بین خانواده‌ها ایجاد شده است.
captcha