کد خبر: 3559258
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵
حجت‌الاسلام محمدی مطرح کرد:

برگزاری دوره تخصصی تربیت حافظ قرآن ویژه اساتید و طلاب حوزه علمیه کرمانشاه

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآنی استان کرمانشاه گفت: دوره تخصصی تربیت حافظ قرآن کریم و طرح استعدادیابی و تربیت نیروی متخصص قرآنی از بین طلاب و اساتید حوزه با همکاری اداره امور قرآنی استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام رهبر محمدی، رئیس اداره امور قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری دوره تخصصی ویژه تربیت حافظ قرآن و طرح استعدادیابی و تربیت نیروی متخصص قرآنی از بین اساتید و طلاب حوزه علمیه کرمانشاه خبر داد.
وی افزود: این طرح با همکاری مدیریت حوزه علمیه توسط اداره امور قرآنی استان کرمانشاه اجرایی می‌شود.
حجت‌الاسلام محمدی اظهار کرد: در این خصوص روز گذشته دیداری به‌منظور ایجاد تفاهم‌نامه و همکاری بین دو نهاد تأثیرگذار و مروج قرآن و عترت برگزار و بر همکاری بیشتر این دو نهاد در خصوص امور قرآنی تأکید شد.
رئیس اداره امور قرآنی استان کرمانشاه به برگزاری محافل انس باحضور 300 نفر از طلاب به‌صورت ماهیانه و بادعوت از قاریان برتر استان و کشوری نیز اشاره و این امر را جزء برنامه‌های مطرح در نشست یادشده اعلام کرد.
وی در پایان تأکید کرد: در این نشست حجت‌الاسلام موسوی، مدیر حوزه علمیه استان از ایجاد همکاری حوزه و اداره امور قرآنی استان در خصوص یاد شده استقبال کرد.
captcha