کد خبر: 3559744
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

تمرینات خوبی داشتم و برای مسابقات آماده هستم

نماینده کشورمان در مسابقات بین‌المللی قرآن سودان با بیان اینکه برای حضور در این رقابت‌ها آماده هستم، گفت: از مردم عزیز کشورم التماس دعا دارم تا بتوانم نماینده شایسته‌ای برای کشورم باشم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از فارس، مسابقات بین‌المللی قرآن به میزبانی کشور سودان از روز چهارشنبه 15 دی‌ماه در خارطوم پایتخت این کشور برگزار می‌شود.

این رقابت‌ها در رشته حفظ کل قرآن کریم برگزار و محمد خاکپور حافظ کل قرآن اهل مشهد مقدس نماینده جمهوری اسلامی در این رقابت‌ها است که برای کسب اطلاع بیشتر از این مسابقات و آمادگی نماینده کشورمان دقایقی را با وی به گفت‌وگو پرداختیم.

خاکپور در گفت‌وگو با فارس درباره اعزامش به سودان گفت: به امید خدا ساعت 14:30 سه‌شنبه 14 دی‌ماه تهران را به مقصد شارجه امارات ترک و ساعت 21 شارجه را به مقصد خارطوم پایتخت سودان ترک کردم.

برگزار‌کنندگان سودانی با حضور استاد همراه موافقت نکردند

وی ادامه داد: ساعت 1 بامداد روز چهارشنبه به کشور سودان رسیدم و مسابقات هم از صبح همین روز آغاز خواهد شد. البته دوست داشتم در این رقابت‌ها یکی از اساتید به عنوان همراه در کنارم حضور داشته باشد اما کشور میزبان موافق این امر نبود، البته دعوت‌نامه مسابقات ظاهراً از طریق استاد عثامنه به کشور رسیده و بلیط را برگزار‌کنندگان تهیه کرده‌اند اما با حضور همراه موافق نیستند.

تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته‌ام و برای مسابقات آماده‌ام

این حافظ کل قرآن کریم شرایطش را برای حضور در مسابقات سودان مطلوب دانست و گفت: طی ماه‌های اخیر تمرینات خوبی را برای آمادگی بهتر پشت سر گذاشتم و با مرور محفوظات و سایر تمرینات برای مسابقه آمادگی کامل دارم. همچنین از نظر جسمی مشکلی ندارم و برای حضور در مسابقات کاملاً آماده هستم.

مسابقات در رشته حفظ کل قرآن به همراه تفسیر جزء 23 برگزار می‌شود

وی با‌بیان اینکه این مسابقات در رشته حفظ و تفسیر برگزار می‌شود، گفت: در مسابقات سودان به جز سؤالات حفظ سؤالاتی هم در رشته تفسیر پرسیده می‌شود که براساس تفسیر جزء 23 قرآن کریم است و یک کتاب هم به عنوان منبع معرفی شده است که مسئولان مسابقات فایل کتاب را برای ما فرستاده‌اند و مطالعاتی هم از این کتاب داشته‌ام.

با مشورت گرفتن از شرکت‌کنندگان دوره‌های گذشته تجربیات آنها را دریافت کرده‌ام

خاکپور از مشورت با شرکت‌کنندگان دوره‌های گذشته این مسابقات خبر داد و گفت: طی روز‌های اخیر با آقایان نوروزی و زرنوشه فراهانی نمایندگان کشور در سال گذشته مسابقات بین‌المللی قرآن سودان، درخصوص این مسابقات گفت‌وگو‌هایی داشتم و تجارب این عزیزان را درباره مسابقات سودان دریافت کردم.

از مردم التماس دعای خیر دارم

این حافظ کل قرآن در پایان ضمن طلب دعای خیر از مردم گفت: به لطف خدا با آمادگی کامل به مسابقات تونس می‌روم و امیدوارم نماینده شایسته‌ای برای جمهوری اسلامی ایران در این رقابت‌ها باشم.
captcha