کد خبر: 3559965
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷

کشاورزان مجریان رزق الهی هستند

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: طبق آیات الهی، کشاورزان مجریان رزق الهی هستند و این شأن و‌ مقامی را خداوند برای قشر زحمت‌کش کشاورز قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، در سی‌و یکمین مراسم تجلیل از تولیدکنندگان نمونه ملی و استانی بخش کشاورزی استان قزوین، با اشاره به آیات متعدد قرآن در باب کشاورزی گفت: در قرآن کریم، بخش قابل توجهی از آیات به موضوع مهم زراعت اختصاص یافته که برای تفسیر آن به سال‌ها وقت و زمان نیاز است.
وی ادامه داد: خداوند رزاق واقعی است و کسی نمی‌تواند خود را رازق بداند و تنها وسیله روزی خود و‌دیگران هستند.
آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: طبق آیات الهی، کشاورزان مجریان رزق الهی هستند و این شأن و‌ مقامی را خداوند برای قشر زحمت‌کش کشاورز قرار داده است.
وی با بیان اینکه کشاورزان باید خود را در تمام لحظات کشاورزی در محضر خدا بدانند گفت: خداوند پشتیبان واقعی کشاورز است از این رو باید آن‌ها در هیچ زمان خدا را دور از خود ندانند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بر ادای زکات تأکید و بیان کرد: رونق کشاورزی در دست خداست و‌ باید کشاورز نسبت به ادای حق خدا در محصول که همان زکات است توجه کند.
امام جمعه قزوین افزود: زمین، رویش و کشاورزی همه و‌ همه مدرسه کسب معرفت الهی است و کشاورز در این مدرسه دروس خداشناسی را فرا می‌گیرد.
این مقام مسئول رویش را از نشانه‌های خدا برای تفکر دانست و‌ عنوان کرد: کشاورزان باید از این غرصت برای ارتقاء معرفت الهی استفاده و با نگاه قرآنی به بزرگترین کیمیا که همان زراعت است توجه کنند.
آیت‌الله عابدینی در پایان بیان کرد: اگر کشاورزی از این نگاه الهی دور شود به مانند ابزاری خواهد بود که تنها مزیت آن ایجاد محصول است لذا توصیه قرآن بر هماهنگی کشاورز با آموزه‌های دینی است تا در نهایت شمول هدایت و عنایت الهی باشد.
به گزارش ایکنا، در پایان این مراسم که با حضور آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان، فریدون همتی استاندار قزوین، نمایندگان مجلس، فرماندار قزوین و تولیدکنندگان برتر استان در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، از ۶۲ کشاورز و تولید کننده برتر استانی و ۲ کشاورز و تولیدکننده کشوری با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
captcha