محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در پاسخ به این سوال که کمیته امداد در جهت تحقق سبک زندگی اسلامی و اصولی در میان خانوادههای مددجویان چه برنامههایی را پیشبینی و انجام داده است، گفت: اساسا کار و عمل کمیته امداد یک فعالیت قرآنی است. به لحاظ اینکه در این نهاد مفاهیمی همچون دستگیری از یتیم، کمکرسانی به محرومین، جمعآوری صدقات و جمعآوری و پرداخت زکات شالوده کار است.
وی افزود: منابع در آمدی ما نیز همیشه به آیاتی از کلام الله مجید مزین بوده و هست که دستگیری از نیازمند و پرداخت آن هم به همین شکل است. هدف اصلی کمیته امداد کار فرهنگی و اجتماعی است و فعالیت فرهنگی بر سایر موارد مقدم است. بنابراین اشاعه علوم قرآنی و فرهنگی دینی و قرآنی در فعالیتهای کمیته امداد جزو مهمترین اصول است.
ولیئی با بیان اینکه ترویج و تبیین فرهنگ دینی در بین خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد ضروری است، ادامه داد: ترویج و تبیین فرهنگ تربیت دینی باید در خانوادهها نهادینه و مورد توجه قرار گیرد تا شاهد پرورش نسل جوان مومن و با اخلاق باشیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران تصریح کرد: امسال باتوجه به رویکردهایی که جدیدا به کمیته امداد وارد شده، سعی میکنیم در بحث اردوهایی که برگزار میشود که با اهداف نورانی زیارت ائمه معصومین(ع) است، فرهنگ دینی و قرآنی را نیز توسعه و ترویج دهیم. البته امسال تعداد 320 نفر از مددجویان را در ایام اربعین به عتبات اعزام کردیم و حدود 80 نفر را هم در ایام بین محرم به عتبات و در تابستان نیز قریب بر 3 هزار نفر را برای مشهد مقدس پیشبینی و اعزام کردیم.
وی با بیان اینکه تمامی رویکردهای کمیته امداد در این است که معرفت دینی را بین خانوادههای مددجویان تا حد امکان افزایش داده و بالا ببرد، گفت: در این راستا کمیته امداد تلاش میکند که سبک زندگی اسلامی را با افزایش معرفت دینی در میان خانواده های مددجویان افزایش دهد.
وی در ادامه صدقات را از تاکیدات قرآنی دانست و افزود: آیات متعددی در این باب انسان را روشن و هدایت کرده است. در استان تهران مردم نیز حدود 40 میلیارد تومان صدقه میدهند. در این حوزه بعد از جمعآوری، طی یک فرمول نیاز سنجی، سپس در میان خانوادهها توزیع و برخی برای ازدواج، برخی برای درمان و معیشت، مسکن و حوزه اشتغال خانوادهها توزیع میشود.