کد خبر: 3560675
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸

واژگونی اتوبوس حامل زائران خانه خدا در مسیر مکه

در پی واژگونی اتوبوس حامل ۵۰ زائر خانه خدا در جاده ریاض ـ طائف به طرف مکه مکرمه، ۴ زائر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا، پایگاه خبری اخبار ۲۴ گزارش داد: سخنگوی رسمی هلال احمر ریاض با اعلام این خبر گفت: تیم‌های اورژانس اتاق عملیات ریاض شامگاه شنبه پس از دریافت گزارشی مبنی بر وقوع سانحه رانندگی برای اتوبوس حامل ۵۰ زائر خانه خدا که برای ادای حج عمره به سمت مکه در حرکت بودند،  به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه این اتوبوس در نزدیکی مرکز «الحومیات» در جاده ریاض- طائف واژگون شد، افزود: مسافران اتوبوس ۵۰ زائراز چند کشور آسیایی بودند که قصد داشتند برای ادای حج عمره به مکه بروند.
سخنگوی هلال احمر ریاض در ادامه یادآور شد: تیم های اورژانس پس از رسیدن به محل حادثه اعلام کردند که در این سانحه ۴ زائر دچار جراحت‌های متوسط  شده‌اند و به بیمارستان‌های نزدیک محل حادثه اعزام شده‌اند. این در حالی است که شماری دیگر از زائران نیز دچار مصدومیت‌های خفیف شدند که به آ‌ن‌ها رسیدگی شد.
captcha