کد خبر: 3561035
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴

رئیس تشخیص مصلحت نظام، یار فداکار و هوشمند انقلاب بود

گروه سیاسی: رئیس کمیسیون اصل 90 گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در همه فرازوفرودهای نظام یک یار فداکار و هوشمند برای نظام و انقلاب و رهبری بود.

داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل 90 در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ازجمله شخصیت‌های بود که از سال 1335 به بعد وارد عرصه مبارزه شد و در دوران خفقان رژیم ستم‌شاهی مبارزات چشمگیری داشت.
وی افزود: هم‌زمان با پیروزی انقلاب اسلامی و پس‌ازآن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باتدبیر و همراهی با امام خمینی (ره)  و مقام معظم رهبری باعث عبور کشور از بسیاری از گردنه‌های خطرناک شد.
محمدی ادامه داد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی سعی و اهتمام وافری در همراهی و سازمان‌دهی  با انقلابیون و مخالفان رژیم طاغوت داشت و در راستای انقلاب تلاش‌های فراوانی کرد.
وی عنوان کرد: این شخصیت  از روحانیون وارسته، پرهیزکار، متین و بااخلاق نظام بود و از شخصیت‌های بزرگی بود که در تداوم انقلاب جایگاهی  ویژه، برجسته و ممتاز داشت.
رئیس کمیسیون اصل 90 در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همواره دغدغه مردم، رشد و اعتلا و سربلندی نظام را داشت و تا پایان عمر نیز ‌دست از مجاهدت برنداشت.  

captcha