کد خبر: 3562958
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
آیت‎الله علوی گرگانی:

قرآن و اسلام، هدیه خدا به همه بندگان در سراسر جهان است

گروه حوزه‎های علمیه: مرجع تقلید شیعیان با اشاره به جهانی سازی معارف قرآن، دین اسلام را دینی برای همه مردم در سراسر دنیان دانست و بر لزوم ترجمه معارف اسلامی به زبان‎های مختلف تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)از قم، آیت‎الله علوی گرگانی پیش از ظهر امروز در دیدار ابوالفضل جوکار، نویسنده کتاب‎های مصور قرآنی، گفت: اگر بتوانیم با هر دسته و قوم با زبان خود آنها صبحت کنیم و مباحث دینی را برای آنها مطرح کنیم بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: خداوند نیز این مشی را برای پیامبران در نظر گرفت تا هر قومی با زبان خاص خود مخاطب پیامبران باشند؛ باید به زبان هر قومی صبحت کنیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم؛ امروز 120 زبان رسمی بزرگ در دنیا وجود دارد که باید برای آنها برنامه ریزی کنیم.
مرجع تقلید شیعیان بیان کرد: در آینده باید با زبان‎های مختلف جهان آشنا کنیم و مردم را با زبان خود به سوی معارف حق دعوت کنیم؛ قرآن کریم نیز بر این امر تاکید دارد که هدایت پیامبران، جنبه کاملا عمومی و عام دارد و مختص به یک قوم خاص نیست.
علوی گرگانی اظهارکرد: عمل هر قوم به دست پیامبر آن قوم امضا می‎شود؛ خداوند نیز این مقام را به پیامبر اکرم(ص) داده است که شاهد همه اعمال مومنان هستند؛ قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) نیز از آن همگان است و همگان باید به قرآن کریم متمسک شوند.
وی گفت: قرآن کریم تبیان لکل شی است و هر زبان و مکان و هر قومی را شامل می‎شود؛ علاوه بر خاصیت تبیانی، قرآن وسیله هدایت و بشارت و رحمت همگان است؛ خداوند در قرآن به مسلمانان بشارت دادند ولی مخاطب قرآن تمام ملت‎ها و امم هستند.
وی افزود: اسلام دین برتر است که مافوق همه ادیان است؛ اسلام منکر ادیان دیگر نیست بلکه مکمل و تکمیل کننده همه ادیان است.
captcha