کد خبر: 3564011
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰

6 استعداد قرآنی در اولین محفل قرآنی کاروان «آوای آسمانی» کشف شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: کشف 6 استعداد قرآنی از نوجوانان مسجد امام رضا(ع) سرقنات ایذه حاصل از برگزاری اولین محفل قرآنی کاروان قرآنی «آوای آسمانی» است.

جواد مولایی، مدیر دارالقرآن امیرالمؤمنین(ع) اداره آموزش و پرورش ایذه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه اولین محفل قرآنی کاروان «آوای آسمانی» در شهرستان ایذه شامگاه گذشته سه‌شنبه 29 دی‌ماه در این شهرستان برگزار شده است، افزود: مسجد امام رضا(ع) سرقنات ایذه میزبان اولین محفل قرآنی کاروان «آوای آسمانی» بود.

وی با بیان اینکه هدف از تأسیس این کاروان و برگزاری محافل قرآنی در مساجد و مدارس شهرستان ایذه، استعدادیابی است، افزود: در اولین محفل قرآنی این کاروان 6 استعداد قرآنی از نوجوانان این مسجد کشف و به دارالقرآن جذب شد.

مولایی گفت: دارالقرآن امیرالمؤمنین(ع) اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه دوره‌های قرآنی ویژه استعدادهای کشف شده برگزار خواهد کرد تا بتوان در آینده نزدیک شاهد پرورش نخبه‌های قرآنی در این شهرستان باشیم.

وی عنوان کرد: دارالقرآن امیرالمؤمنین(ع) اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و استعدادیابی اقدام به تأسیس کاروان قرآنی «آوای آسمانی» کرده است و جهت استعدادیابی قاریان نوجوان اقدام به برگزاری 3 محفل قرآنی در ماه به میزبانی مساجد و مدارس شهرستان ایذه کرده است.

captcha