کد خبر: 3564557
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۶

مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلای چهار و پنج برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلای چهار و پنج با همت تشکل‌ها و یگان‌های رزم خراسان در مکان مجتمع فرهنگی جامعه الحسین علیه السلام مشهد برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، شب گذشته مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلای چهار و پنج با همت تشکل‌ها و یگان‌های رزم خراسان در مکان مجتمع فرهنگی جامعه الحسین(ع) مشهد برگزار شد.
در این مراسم چهار نفر از راویان دفاع مقدس که در این عملیات حضور داشتند؛ شاه‌نقی، توسلی، خندان دل و فیض آبادی به بیان خاطرات خود از این عملیات پرداختند.
در ادامه پس از پخش چند کلیپ‌هایی از عملیات‌ها، کتاب جنون مجنون خاطرات رزمندگان تخریب لشگر 21 امام رضا(ع) به قلم آقای حمید فیض‌آبادی رونمایی شد.
گفتنی است فیض‌آبادی در عملیات کربلای ۴ و ۵ حضور داشته و این کتاب خاطرات حضورش در عملیات بوده که با بیانی شیوا و خواندنی نوشته شده است.
برنامه پایانی این مراسم، سخنرانی سردار قاآنی فرمانده لشگر 21 امام رضا(ع) در دوران هشت سال دفاع مقدس و جانشین سپاه قدس بود، وی به بیان اهداف عملیات و رشادت‌های رزمندگان در این عملیات به تفصیل تشریح کرد.








شیما آرانیان
captcha