کد خبر: 3565172
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳

آموزش 300 قرآن آموز در مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان زهرا(س)

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) اظهار کرد: 300 قرآن آموز مشتمل بر 270 بانو و 30 آقا در این مؤسسه مشغول آموزش هستند.

حجت‌الاسلام یوسف انوری، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از  آذربایجانشرقی، اظهار کرد: 300 قرآن آموز مشتمل بر 270 بانو و 30 آقا در این مؤسسه مشغول آموزش هستند.300 نفر در موسسه به قرآن آموزی مشغول هستند.

وی با بیان اینکه مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در حال حاضر دو شعبه در تبریز و یک شعبه در باسمنج فعالیت می کند، گفت: روخوانی، روان‌خوانی، مفاهیم، حفظ و تجوید از جمله دوره هایی هستند که قرآن آموزان در این موسسه مشغول آموزش هستند.

حجت‌الاسلام انوری، افزود: اعتقاد و باور به این امر است که قرآن می‌تواند در تمام زمینه‌های زندگی بشر اعم از اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، علمی و... الگو باشد و می‌تواند انسان‌ها و جوامع انسانی را به سعادت برساند.

مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) گفت: یکی از عوامل مهم که در مهجوریت زدایی از قرآن می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد، این است که حافظان، قاریان، مفسران و تمام کسانی که در این بخش فعالیت دارند، عامل به قرآن باشند.

وی از عوامل تقویت مؤسسات قرآنی گفت و افزود: دو عامل مادی و معنوی در توانمندسازی بنیه اقتصادی مؤسسات قرآنی، مهم و موثر است و در صورت تلاش، خداوند متعال نیز ما را یاری خواهد کرد.


captcha