کد خبر: 3565599
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰

کاخ سفید: انتقال سفارت از تل‌آویو به قدس هنوز در مراحل اولیه بررسی است

کاخ سفید اعلام کرد که موضوع انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس اشغالی، هنوز در مراحل اولیه بحث و بررسی است.

کاخ سفید: انتقال سفارت از تل‌آویو به قدس هنوز در مراحل اولیه بررسی است
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از فارس، کاخ سفید اعلام کرد: موضوع انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس اشغالی، هنوز در مراحل اولیه بحث و بررسی است.
این اعلام کاخ سفید احتمالاً واکنشی به خبرکانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی است که مدعی شده بودند دونالد ترامپ، امروز، 4 بهمن‌ماه، انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس را اعلام خواهد کرد.
برخی رسانه‌ها نیز می‌گویند این خبر در حکم تأیید به راه افتادن رویه اجرایی عملیاتی‌شدن قول انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید است.
انتقال سفارت از تل‌آویو به قدس اشغالی یکی از وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور جدید آمریکا بود.

هفته گذشته نمایندگان 70 کشور در پایتخت فرانسه، نشستی با عنوان «کنفرانس پاریس» برگزار کردند و در بیانیه پایانی آن، بدون نام بردن از ترامپ که آن روز هنوز وارد کاخ‌سفید نشده بود، از همگان خواستند که با «اقدامات یکجانبه» تنش‌ها را در منطقه افزایش ندهند.
captcha