کد خبر: 3566433
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲

انجمن خیرین مدرسه‌ساز فردیس افتتاح شد

گروه فرهنگی: انجمن خیرین مدرسه‌ساز فردیس پیش از ظهر سه شنبه، پنجم بهمن با حضور مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حمید احدی، سرپرست فرمانداری شهرستان فردیس در این مراسم اظهارکرد: ۴۰درصد  از مدارس شهرستان به صورت دو شیفته اداره می شوند و حداقل ۳۰ مدرسه باید بازسازی شوند که  با توجه به جمعیت بالا و رو به  رشد  برای تامین نیازهای آموزشی نیاز به  ساخت و بازسازی ۶۰ مدرسه داریم .
وی عدم وجود بودجه مناسب و کافی  را از دلایل اصلی دلیل پیشرفت کند شهرستان دانست و افزود: با توجه به کمبودهایی که در شهرستان فردیس وجود دارد این منطقه نیاز به توجه ویژه‌ای از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.
این مسئول در ادامه وجود انجمن خیرین مدرسه ساز را برای شهرستان فردیس ضروری دانست و گفت: با کمک های مردمی می‌توان در حوزه مدرسه‌سازی اقدامات بزرگی انجام داد.
احدی در پایان با تاکید بر اینکه ظرف دو سال آینده باید مشکلات حوزه آموزش شهرستان مرتفع شود، گفت: امیدواریم با همفکری و همراهی حداکثری ادارات شهرستان قدم‌های بزرگی برای افزایش سرانه‌های آموزشی برداشته شود.

captcha