کد خبر: 3566627
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵

برپایی کارگاه‌های آموزش قرآن ویژه دانش‌آموزان دختر در رامشیر

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارگاه‌های آموزشی قرآن و عترت ویژه دانش‌آموزان دختر در دارالقرآن الزهرا(س) رامشیر برگزار شده است.

شهروزه راشدی، مدیر دارالقرآن الزهرا(س) رامشیر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: پیرو برگزاری مسابقات دانش‌آموزی قرآن، عترت و نماز، کارگاه‌های آموزشی با هدف آماده‌سازی دانش‌آموزان برای حضور در مسابقات استانی در این دار القرآن برگزار شده است.

وی اظهار کرد: این کارگاه‌ها در رشته‌های تفسیر قرآن کریم، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، قرائت تحقیق و ترتیل قرآن از آغاز دی ماه تشکیل شد و تا پایان بهمن ادامه دارند.

راشدی با بیان اینکه در هر یک از این رشته‌ها 6 دانش‌آموز دختر برتر مرحله شهرستانی شرکت می‌کنند، گفت:مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز دانش آموزی اسفندماه برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، شهروزه راشدی و دانش‌آموزان نخبه قرآنی شهرستان رامشیر تدریس این کارگاه‌ها را بر عهده دارند.

captcha