کد خبر: 3566949
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۸
نقوی حسینی:

اولین فرمان اجرایی ترامپ ادامه سیاست اسلام‌هراسی رؤسای جمهور قبلی است

گروه سیاسی: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس اولین فرمان اجرایی ترامپ مبنی بر لغو موقت ویزای شهروندان کشورهای ایران، سوریه، عراق، سومالی، سودان، یمن و لیبی به خاک آمریکا را دنباله سیاست‌های اسلام‌هراسانه و ایران‌هراسانه آمریکایی‌ها و اسلاف ترامپ دانست و گفت: این تصمیم نشان‌دهنده حاکمیت آپارتاید مذهبی و قومی در میان تندروهای آمریکایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دونالد ترامپ در توئیتی چهارشنبه (دیروز) را یک روز بزرگ برای امنیت ملی آمریکا توصیف کرد و براین مبنا مقرر شد بر اساس فرامین جدید ترامپ، صدور ویزا به مدت یک ماه برای شهروندان کشورهای ایران، سوریه، لیبی، سودان، سومالی، عراق و یمن در سفارت‌خانه‌های آمریکا ممنوع شود تا قوانین جدید صدور ویزا آمریکا به مورد اجرا در آید.
در این فاصله اگر شهروندان این 7 کشور حتی ویزای ورود به خاک آمریکا را نیز دریافت کرده باشند، در مبادی ورودی اجازه ورود به این کشور را نخواهند داشت.

فرمان جدید ترامپ؛ ادامه سیاست‌های اسلام‌هراسانه آمریکا

سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفت‌وگو با ایکنا درباره ابعاد و اهداف این فرمان دونالد ترامپ گفت: اینکه چنین دستوری از سوی رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی است یا نوعی قانونگذاری و اینکه رئیس جمهور در نظام سیاسی امریکا می‌تواند چنین فرمان اجرایی را صادر کند یا خیر از مباحث حقوقی است که در این باره مطرح است. اما نفس چنین اقدامی دنباله همان سیاست‌های اسلام‌هراسانه و ایران‌هراسانه آمریکایی‌ها و اسلاف ترامپ است و ترامپ هم آن سیاست‌ها را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: این نشان می‌دهد که همچنان این صهیونیست‌ها هستند که بر آمریکا حکومت می‌کنند و جهت سیاست‌ها و راهبردهای آمریکا را مشخص می‌کنند. این تصمیم هم حیثیت و اعتبار امریکایی‌ها را زیر سؤال می‌برد و از سوی دیگر نشانگر مقبولیت تبعیض قومی و مذهبی و حاکمیت آپارتاید در نزد تندروهای آمریکایی است و قطعا چنین اقداماتی هزینه‌‌های سنگینی برای آمریکا در برخواهد داشت.

چرا نامی از عربستان نیست؟!

نقوی حسینی درباره اینکه با توجه به ادعاهای آمریکایی‌ها در ممانعت از ورود شهروندان این 7 کشور به دلیل مسائل امنیتی و تروریستی و حقوق بشری نامی از عربستان برده نشده است، گفت: آمریکایی‌ها به خوبی بازیگران حامی خود در منطقه را می‌شناسند و شاخص‌گذاری‌ها و خط‌کشی‌های به اصطلاح حقوق بشری و امنیتی شامل حامیان‌شان نمی‌شود ولو اینکه این حامیان منشا تروریسم و جنایتکار جنگی بوده و به طور واقعی محور شرارت در منطقه باشند.
 این مسائل هیچ‌گاه برای آمریکایی‌ها مهم نبوده و نیست.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: حتی زمانی که آمریکایی‌ها ادعای حقوق بشر، مبارزه با تروریسم، توسعه دموکراسی، حق شهروندی، آزادی ملت‌ها و ... را می‌کنند این ادعاها را براساس مولفه‌های مدنظر خود بیان می‌کنند؛ مولفه‌‌هایی که براساس منافع امریکا نه منافع انسان‌ها تعیین می‌شود و براساس آن کشورهای حامی سیاست‌های آمریکا به راحتی از این فیلترها عبور می‌کنند.

وی تأکید کرد: عربستان کشوری است که در آن حقوق شهروندی رعایت نمی‌شود، دموکراسی و حق رأی وجود ندارد و یک حکومت قبیله‌ای و موروثی بر مردم این کشور حکومت می‌کند و از طرفی حامی اصلی تروریسم در منطقه و متجاوز جنگی محسوب می‌شود. این شاخص‌ها با هیچ یک از شاخص‌های کشورهای غربی در زمینه حقوق بشر همخوانی ندارد اما عربستان از مدار محدودیت‌سازی‌های آمریکا خارج است زیرا عامل آمریکا در منطقه برای پیشبرد سیاست‌های ضد بشری آنهاست و از سوی دیگر بازار خوبی برای فروش سلاح‌های آمریکایی برای جنگ‌افروزی در جهان اسلام است.          
captcha