کد خبر: 3567157
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶

برپایی ايستگاه شادی در پرند به همت موسسه قرآنی

کانون خبرنگاران نبأ: ايستگاه شادي توسط مؤسسه قرآني نورالزهرا(س) در پرند برپا مي‌شود

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ  زيبا احمدي راد، مدير مؤسسه قرآني نورالزهرا(س) پرند عنوان کرد: مؤسسه هر ساله در ايام دهه مبارک فجر براي خردسالان و قرآن آموزان ايستگاه شادي برپا مي کند.
وي، افزود: هدف از اين کار را آشنایی کساني که در زمان انقلاب نبوده از اين طريق عنوان کرد تا شابد بتوانيم راه امام، شهدا و ولايت را در قالب شادي براي بچه ها زنده نگه داريم و بتوانيم نسل انقلابي را تربيت کنيم.
وی اظهار کرد: بابرپايي اين ايستگاه، فرزندان را همراه خانواده به راهپيمايي مي آوريم و با پرسش و پاسخ از والدين خود ذهن جستجو گر اين آنان را به دنبال اهداف انقلاب، امام، و ولايت باز کنيم.
احمدي راد تصريح کرد: با توجه به اين که دهه فجر امسال مصادف شد با شهادت چندتن از آتش نشانان، در کنار اين ايستگاه، نمادي از ماشين و تجهيزات اين عزيزان جان برکف، به صورت کودکانه طراحي مي شود.
مدير مؤسسه قرآني نورالزهرا(س)، اضافه کرد: اين ايستگاه شادي با نمادي از سنگرهاي زمان انقلاب و دفاع مقدس که بر روي اين سنگر ها دشتي از لاله پوشيده، طراحي شده که کار ما آشنايي و پرورش نسلي ولايتي در خط امام و شهدا باهويت ملي مذهبي است.
گفتني است، اين ايستگاه 22 بهمن ماه جاري در پرند ايجاد مي شود.
منوچهر جلیلی
captcha