کد خبر: 3567739
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۲
امام جمعه رودسر:

انقلاب اسلامی ایران قرآن محور است

گروه اجتماعی: حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما قرآن محور است، گفت: همچنین باید کمیته ای با عنوان روحانیت جهت تشریح نقش روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی ارشاد اسلامی گیلان، حجت الاسلام والمسلمین روحانی، امام جمعه رودسر امروز، 9 بهمن در پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رودسر که با محوریت بررسی برنامه های دهه فجربرگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فجرآفرینان ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی به ویژه سردار فجرآفرینان حضرت امام راحل(ره) و شهدای راه امام و ملت بزرگ ایران که در اطاعت و پیروی از ولی فقیه زمانشان به صحنه آمدند تا سرنوشت خودشان را تعیین کنند، افزود: ما انقلاب کردیم تا انقلاب ما وابسته نباشد.

وی گفت: جلسات با موضوع بزرگداشت انقلاب اسلامی باید محور تمام جلسات باشد و هر جلسه ای که در طول سال در کشور برگزار می شود، مدیون همین جلسات دهه فجر است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما قرآن محور است و لذا باید در ایام دهه فجر با دعوت از قاریان ممتاز کشوری مراسمات قرآنی در مساجد برگزار شود، اظهار کرد: روحاینت پیشگام انقلاب اسلامی و آغازگر این حرکت بوده است. باید کمیتهای با عنوان روحانیت جهت تشریح نقش روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شود.

امام جمعه رودسر با بیان اینکه اسلام با شادی مخالف نیست، به برگزاری کنسرت های موسیقی اشاره و خاطرنشان کرد: ما مخالف برگزاری کنسرت ها و مجالس شادی نیستیم، اما مخالف این هستیم که حریمها شکسته و خط قرمزها عبور شود.

علی فلاح رنجبر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رودسر نیز، ضمن گرامیداشت ایامالله دهه فجر، عنوان کرد: برگزاری مراسمات دهه فجر در مساجد، انتخاب 5 مسجد جهت حضور مدیران و اجرای برنامه های ایامالله دهه فجر، اطلاع رسانی به راهپیمایان 22 بهمن جهت شرکت در نماز جمعه و آذینبندی ویژه جشن دهه فجر در تمام نقاط شهرستان از جمله برنامه های اجرایی است.

captcha