کد خبر: 3568135
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷

انتقادات رئیس دارالقرآن بسیج از برخی خروج‌ها از مسیر

گروه فعالیت های قرآنی: رئیس دارالقرآن بسیج کشور با اشاره به نزدیک شدن به دهه مبارک فجر، بیان کرد: جا دارد یادآوری ای نزد خودمان داشته باشیم که چه میزان در مسیر آرمان های امام(ره) و انقلاب بوده ایم، من معتقدم اگر حرکت می کردیم الان نهادهای مردمی ـ قرآنی چنین وضعیتی نداشتند.

انتقادات رئیس دارالقرآن بسیج از برخی خروج‌ها از مسیر
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، رحیم قربانی، رئیس دارالقرآن بسیج کشور ضمن ابراز گلایه از برخی کم کاری ها در عرصه فعالیت های قرآنی، گفت: به عنوان نمونه در مراسم تجدید میثاق جامعه قرآنی با آرمان های امام راحل(ره) که یک کار نمادین است و از هر دستگاه قرآنی باید حضور داشته باشند و اتفاقاً ریاکردن در این کارها مفید نیز هست، اما شاهد حضور برخی ها نبودیم.
وی با اشاره به اینکه حضور در این مراسم در راستای همان آرمان هایی که می خواهیم در جهت آن حرکت کنیم است، افزود: برخی از دستگاه های اصلی که مسئولیت اصلی قرآنی هم دارند باید خود را نشان دهند اما در این مراسم اثری از آنها نبود، کسی که از جهت اجرایی عالی ترین مقام مسئول در بحث فعالیت های قرآنی است و از وزارتخانه مربوطه حتی یک نفر حضور نداشت.
قربانی تصریح کرد: این چگونه می خواهد ثابت کند که هنوز بر مبنای آرمان های قرآن و شهدا حرکت می کند، شاید بگویند تداخل برنامه ای بوده است اما چه برنامه ای از تجديد میثاق با آرمان های امام (ره) مهمتر است، به اعتقاد من باید هر برنامه دیگری وجود داشت لغو شده و در این مراسم حضور می یافتند.
رئیس دارالقرآن بسیج کشور با تأکید بر اینکه جامعه قرآنی باید نمودهایی که مسئولان مربوطه به آن اهمیت می دهند ببینند، اظهار کرد: مقام معظم رهبری کار قرآنی را یک کار راهبردی معرفی کردند، بنابر این ما نیز باید مقایسه کنیم که آیا این افراد به کار قرآن به عنوان یک کار راهبردی نگاه می کنند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تأخیرهای بسیار زیاد در برگزاری همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم، بیان کرد: این همایش باید با حضور عالی ترین مقام اجرایی کشور برگزار شود، دو سال است این اتفاق نیفتاده است و جامعه قرآنی این انتظار خاص را دارد.
قربانی تأکید کرد: در حدود دو یا سه سال است که در همایش ها و مسابقات و نمایشگاه های قرآن که همواره با حضور مسئولان عالی برگزار می شده است، اثری از مسئولان عالی کشور دیده نمی شود و همه اینها برای جامعه قرآنی سوالاتی را به وجود آورده است.
رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در ادامه این بخش از صحبت های خود به بودجه فعالیت های قرآنی اشاره و اظهار کرد: این سوال برای همه ما وجود دارد که بودجه قرآنی کشور چرا چنین وضعیتی پیدا کرده است؟ چرا با وجود اینکه تصویب می شود، تخصیصی در کار نیست؟ و چرا در حالی که نیازها بیشتر شده و اعلام می شود کار راهبردی است و باید 10 میلیون حافظ قرآن داشته باشیم و نیاز به یک انقلاب قرآنی داریم، اما بودجه ها کاهش می یابد و همین بودجه قرآنی نصفه و نیمه نیز اختصاص نمی یابد؟
وی با تأکید بر اینکه به قرآن باید با همان دید راهبردی نگاه شود، اظهار کرد: همه فعالیت های فرهنگی دیگر باید بر مبنای قرآن باشد اگر اینگونه باشد، می تواند ما را به جایگاه اصلی و آرمان های انقلاب و شهدا برساند.
قربانی در ادامه به بحث سبک زندگی اسلامی و قرآنی و چگونگی تحقق آن اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری فرمودند تلاش شود تا انس با قرآن در جامعه زیاد شود؛ چرا که باعث استحکام درونی نظام می شود و استحکام درونی که افزایش یابد توطئه ها خنثی می شود، بنابر این ما باید چنین نگاه هایی را داشته باشیم. اگر بخواهیم در برابر توطئه های مختلف مقاومت کنیم چاره ای نداریم جز اینکه به مبانی قرآن و گسترش فرهنگ ناب قرآن برگردیم.
رئیس دارالقرآن بسیج کشور بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن به دهه مبارک فجر، جا دارد یادآوری ای نزد خودمان داشته باشیم که چه میزان در مسیر آرمان های امام(ره) و انقلاب بوده ایم، من معتقدم اگر حرکت می کردیم الان نهادهای مردمی قرآنی چنین وضعیتی نداشتند. با وجود اینکه نهادهای مردمی خود وارد کار می شوند اما موانعی برای فعالیت اینها ایجاد می شود، همه این مسائل باید پاسخ داشته باشند.  
قربانی در ادامه به شورای توسعه فرهنگ قرآنی و راه اندازی آن در سال 88 اشاره و اظهار کرد: نزدیک به هفت سال است که این شورا راه اندازی شده است که باید تاکنون به یک خروجی خاص می رسید، جامعه قرآنی باید از وزارت خانه هایی که عضو این شورا هستند مطالبه گری کند.
وی افزود: برخی وزارت خانه ها اعلام می کنند که تاکنون هفتاد یا هشتاد جلسه برگزار کرده اند، اما آیا با برگزاری جلسه مشکلات برطرف می شود. در کنار برگزاری جلسه باید فعالیت های دیگری را انجام داد.
رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در ادامه با تأکید بر اینکه منکر برخی فعالیت های صورت گرفته نیستم، گفت: حرکت های انسجام بخش ویژه ای انجام شده است اما آن حد انتظاری که از شورای توسعه داشته و داریم بسیار بیشتر از اینهاست. برای ارتقاء وضعیت فعلی یک حرکت جهادی باید انجام شود و از وضعیت و حالت اداری که قالب شده است خارج شویم.
قربانی در پایان به محجوب بودن جامعه قرآنی در بحث مطالبه حقوق خود اشاره کرد و گفت: قرآنی ها اینقدر محجوب هستند، که حق آنها در موارد مختلف خورده می شود. ما باید به عنوان جامعه قرآنی در برخی موارد ورود کنیم و مطالبه گری های لازم را داشته باشیم تا به همان مسیر والای قرآنی و مسیر تحقق جامعه اسلامی و قرآنی بازگردیم.
یادآور می شود، رحیم قربانی این صحبت ها را در برنامه رادیویی افق که شنبه های هر هفته زنده از رادیو قرآن پخش می شود، مطرح کرده است.
captcha