کد خبر: 3568490
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱

مسئولان با برنامه‌ریزی دقیق مسیر انقلاب را برای جوانان تبیین کنند

گروه سیاست و اقتصاد: نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی گفت: مسئولان با برنامه‌ریزی دقیق مسیر انقلاب و تاریکی‌های دوران طاغوت را برای جوانان تببین کنند تا بیش از پیش قدردان نعمت انقلاب اسلامی باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت دهه فجر اظهار کرد: همه به‌ویژه مسئولان و دست‌اندرکاران بر سر سفره حاصل از رهبری های امام راحل و خون شهدا که در کشور گسترده شده هستیم بنابراین باید نسبت به انقلاب و نظام قدران و نمک شناس باشیم.
وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی از زنجیرهای استبداد و استکبار داخلی و خارجی آزاد شدیم، گفت: در دوران طاغوت نه تنها مردم بلکه شخص اول مملکت نیز از خود اختیاری نداشت و دیگران برای وی تعیین تکلیف می کردند درحالی که با ورود امام راحل کرامت انسانی به این ملت بازگردانده شد.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) شاخ مستکبرن داخلی و خارجی را شکست تا انقلاب اسلامی به راه خود ادامه دهد، خاطرنشان کرد: امام راحل با ایمان به هدف و راه خود توانست انقلاب اسلامی را به سمت تعالی و استقلال هدایت کند و به پشتوانه مردم به آن اقتدار بخشد.
یعقوبی با بیان اینکه امام راحل مردم‌سالاری دینی را نهادینه کرد، گفت: در این راستا همه آحاد ملت و دولت وظیفه دارند هر سال یاد و خاطره دوران پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی بدارند.
وی تصریح کرد: ملت ایران، مسؤولانی را که نمک‌شناس و یا نمک‌نشناس هستند را به‌ خوبی می‌شناسند و در مورد هر دو گروه تصمیم‌های مناسب و به‌ موقع می‌گیرد.
امام جمعه بجنورد یادآور شد: نزدیک‌ترین نمونه قدرشناسی ملت ایران از جان‌فشانی آتش‌نشان‌ها در حادثه ساختمان پلاسکو بود به‌ گونه‌ای که  جان‌باختگان در آن حادثه را با عنوان شهید تشییع کنند.
captcha