کد خبر: 3568621
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸

مردمی کردن برنامه‌های قرآنی جریان ساز است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: قطعاً از طریق مجمع خیرین قرآنی خواهیم توانست در پیشگیری از آسیب اجتماعی موفق باشیم، اگر جریان قرآنی مردمی را در سطح استان تقویت کنیم خلأهای موجود رفع و جریان سازی قرآنی محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی، دبیر کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان مرکزی، امروز، 11 بهمن‌ماه، در نشست تشکیل مجمع خیرین قرآنی استان مرکزی گفت: استان در حوزه کمیت و کیفیت اساتید قرآنی جزء بهترین‌های کشور  است، قاریان ما در سطح ملی نفرات برتر هستند و حرفی برای گفتن دارند اما این وضعیت باید ارتقا پیدا کند. 
مسئول دارالقرآن‌الکریم استان مرکزی تصریح کرد: مجمع خیرین قرآنی در حال حاضر تنها در اصفهان تشکیل شده و استان مرکزی دومین استانی است که مجمع خیرین قرآنی تشکیل می‌دهد، خوشبختانه در شهرستان‌های محلات و دلیجان مجمع تشکیل شده است منتظر بودیم تا بستر فراهم شود و مجمع را در سطح استانی تشکیل دهیم. 
حجت‌الاسلام شفیعی از افتتاح و احداث دارالقرآن در شهرستان‌ها خبر داد و گفت: دلیجان، محلات، خمین، تفرش، زرندیه، ساوه، فراهان همگی دارای دارالقرآن‌های مجهز هستند که توسط خیرین قرآنی ساخته و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. 
وی اظهار کرد: برای تشکیل مجمع باید همه کمک کنیم و جریان سخت افزاری قرآنی را در بحث کار قرآنی در مساجد حمایت کنیم، مساجد در ورود و خروج محدودیت دارند و خادم همکاری نمی‌کند، دارالقرآن مکان خاصی می‌خواهد که به صورت مستمر دوره‌های آموزش قرآن در آن برگزار شود. 
حجت‌الاسلام شفیعی بابیان اینکه برای انجام فعالیت‌های قرآنی در مرحله اول باید در بعد سخت افزاری قدم برداریم، اضافه کرد: برای مناطقی که از وجود دارالقرآن بی‌بهره‌اند بنا داریم از 300 متر به بالا یک دارالقرآن احداث کنیم تا مردم شهر بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند. 
وی ادامه داد: تاکنون قریب به 50 هزار جلد قرآن در سطح مساجد و مراکز قرآنی استان توزیع شده است، اما بنا داریم این روند ادامه یابد تا قرآن‌های تمام مساجد بازسازی و فرسوده‌ها جمع آوری شوند تا در بحث آموزش یا تلاوت قرآن در مساجد با مشکلی مواجه نباشیم. 
حجت‌الاسلام شفیعی از اجرای طرح‌های موفق مجمع خیرین سلامت و مدرسه ساز ابراز رضایت کرد و افزود: مجمع خیرین قرآنی با برخورداری از نیروی مردمی می‌تواند مانند دیگر مجامع عمل کند، ما هم هرآنچه در توان داشته باشیم برای حمایت خواهیم گذاشت، گاهی لازم است برای اجرای برنامه‌ای به فوریت تصمیم‌گیری شود که مجمع خیرین می‌تواند وارد عمل شود و با استفاده از ظرفیت مردمی به اجرای هرچه بهتر طرح کمک کند. 
وی ادامه داد: برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی فضای مجازی برگزاری کارگاه‌های سبک زندگی اسلامی را دنبال می‌کنیم یکی از تصمیمات مجمع این است که اساتید خوب دعوت کند و خانواده‌ها را دور هم جمع کند و در جریان آگاه‌سازی و اخلاقی خدمات ارائه دهد. 
حجت‌الاسلام شفیعی ادامه داد: قطعاً از طریق مجمع خواهیم توانست در پیشگیری آسیب اجتماعی و هدایت نسل جوان از ظریت قرآن و اهل‌بیت(ع) موفق باشیم، مجمع خیرین قرآنی امروز رسماً کار خود را آغاز می‌کند اگر جریان قرآنی مردمی را در سطح استان تقویت کنیم همین عامل باعث می‌شود خلأهای موجود رفع و جریان سازی قرآنی ایجاد شود.
وی بودجه قرآنی امسال تبلیغات اسلامی استان مرکزی در فصل 5 را رقمی بالغ بر 105 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به هجمه سنگین دشمن برای تخریب دین، بودجه بیشتری برای جلوگیری و آگاهی رسانی به مردم لازم است، از طرفی هم اوقاف اذعان دارد موقوفه قرآنی ندارد و دریغ از حداقل درآمدها. 
حجت‌الاسلام شفیعی از فعالیت خوب دلیجان در حوزه قرآن ابراز خرسندی کرد و گفت: متولیان برای تربیت نوجوانان این شهرستان مربیان حاذقی را به کار گرفتند که نتیجه آن در کسب رتبه‌های برتر قرآن کاملاَ مشهود است. حمایت خیرین برای بهره‌گیری از یک استاد متبحر زمینه رشد در حوزه اخلاق و تربیت را فراهم خواهد کرد. 
این مقام مسئول در پایان اظهار کرد: در سال اول که به استان وارد شدم شهرستان‌ها ا در اوج محرومیت دیدم، با فرمانداری هماهنگ می‌کردیم و اساتید اراک را به شهرستان‌ها اعزام می‌کردیم، این کار باعث شده امروز شهرستان‌های محرومی همچون خنداب مدرس قرآن داشته باشند، باید نیروهای بومی را آموزش داد و در شهرستان به کار گرفت.
captcha