در این تظاهراتها مردم به شیوههای مختلف سعی دارند که اعتراض خود را به این قانون تبعیضآمیز اعلام کنند.
در تظاهرات روز گذشته معترضان در شهر «کینگستون» کانادا، جوان مسلمانی با توزیع نسخههای قرآن میان مردم تلاش میکرد تا حقیقت اسلام را معرفی و بر ناعادلانه بودن وضع چنین قوانینی علیه مسلمانان تأکید کند.
عبدالله الاسمر، جوان مسلمانی که نسخههای قرآن را به مردم اهدا میکرد، گفت: ما نماینده دینی هستیم که میلیاردها نفر در جهان پیرو دارد و مروج صلح، عدالت و برابری است.
وی افزود: اقلیت افراطگرایی که برخلاف آموزههای اسلام عمل میکنند، نماینده این دین نیستند و نباید بر مبنای آنها برای مسلمانان تصمیمگیری شود.
شرکتکنندگان در تظاهرات شهر کینگستون علامتهای معناداری در دست داشتند و اعلام میکردند که گرچه این ممنوعیت در داخل مرزهای ما نیست اما مهم است که در برابر تفرقه بایستم و اگر کاری نکنیم، اشتباه کردهایم.
ترامپ روز ۸ بهمن، دستوری مبنی بر ممنوعیت ۹۰ روزه ورود اتباع ۷ کشور اسلامی از جمله ایران، عراق و یمن و تعلیق ۱۲۰ روزه پذیرش پناهجویان را به امضا رساند.
ترامپ در حالی اتباع این هفت کشور اسلامی را به بهانه مقابله با تروریسم از ورود به آمریکا منع کرده که واشنگتن خود با ایجاد ناامنی و حمایت از تروریسم در برخی از این کشورها مانند عراق، سوریه، و لیبی سبب مشکلات فراوان و آوارگی مردم شده و از سوی دیگر کشورهای مروج تروریسم در این فهرست جایی ندارند.