کد خبر: 3568966
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
حسینی‌پور:

نتیجه پرچمداری قرآن قطع وابستگی از استکبار است

گروه سیاسی: مدیر حوزه‌ علمیه استان مرکزی گفت: جوامع بشری باید به مفاهیم قرآنی توجه داشته باشند و آیات نورانی را به کار گیرند، نتیجه توجه به قرآن این است که مسلمانان با عزت و سربلندی زندگی کنند و به هیچ جناح و دولتی از جمله استکبار وابسته نباشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام سید علی حسینی‌پور، مدیر حوزه علمیه استان مرکزی، امروز، 12 بهمن‌ماه، در مراسم گلباران حجره طلبگی حضرت امام راحل که در حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک برگزار شد، گفت: برای داشتن مسیری روشن و درست باید تمام آیات الهی را در زندگی پیاده کنیم. 
وی با تأکید براینکه عصر امروز عصر قرآن است، تصریح کرد: این مصحف شریف در دوران مختلف دارای دشمن‌های زیادی بوده و هست، عده‌ای آن را پاره کردند و عده‌ای آتش زنند، نافرمانی از فرامین الهی حتی در برخی از جوامع اسلامی نیز به وضوح دیده می‌شود، قرآنی جدید در برابر کلام وحی درست می‌کنند، جوامع بشری باید بدانند تنها این کلام وحی است که جامعه بشری را از آسیب به دور نگاه می‌دارد. 
حجت‌الاسلام حسینی‌پور هشدار داد: جوامع بشری باید به مفاهیم قرآنی توجه داشته باشند و آیات نورانی را به کار گیرند، نتیجه توجه به قرآن این است که مسلمانان با عزت و سربلندی زندگی کنند و به هیچ جناحی و دولتی از جمله  استکبار وابسته نباشند. 
وی اظهار کرد: قرآن جامع و کامل است، نمای کامل آنچه در قرآن آمده است در سوره مبارک «حمد» در دو بخش ذکر شده است، بخشی مربوط به خداوند متعال بخشی دیگر مربوط به بندگان است، خداوند در این سوره می‌فرماید« اهْدِنَا الصرَط الْمُستَقِیمَ»، با بیان این آیه بر تمام مردم در تمام اعصار حکم می‌شود در مسیر مستقیم قدم بردارند. 
امام جمعه موقت اراک ادامه داد: در کنار هر موقعیت ارزشی، ضد ارزش‌هایی وجود دارد که باید آن را پاکسازی کرد تا زیبا‌سازی معنای واقعی خودش را پیدا کند، پاکسازی درونی با« غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ» معنا پیدا می‌کند، خداوند می‌فرمایند هیچ پیامبری را مبعوث نکردم مگر اینکه از طاغوت دوری و با آن مبارزه کند. 
وی تصریح کرد: حضور مردم در مراسم دهه فجر نشان از این دارد که انقلاب اسلامی حاصل دسترنج و از خودگذشتگی و ایثارگری بزرگانی و علمایی است که سال‌ها در زندان‌های طاغوت سخت‌ترین شکنجه‌ها را تحمل کردند و الگوی حکومت‌داری اسلامی به زعامت و  پرچمداری امام راحل را به انجام رساندند. 
حجت‌الاسلام حسینی‌پور ادامه داد: امروز سی‌وهشتمین بهار انقلاب را پشت سر می‌گذاریم نگاه به کمیت برنامه‌ها در این امر بسیار حائز اهمیت است اما برای انتقال اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی باید به کیفیت نگاه ویژه داشت، مردمی که در این محافل شرکت دارند دارای ارزش قابل توجهی هستند که توانایی بسط ابعاد انقلاب را دارند. 
وی بر ضرورت شناخت راه امام راحل و اطاعت از فرامین رهبری تأکید کرد و افزود: استان مرکزی در انتقال سیره رفتاری، علمی و اخلاقی امام نه تنها به سایر استان‌ها بلکه در جهان بشری سهم بیشتری دارد، تحصیل امام در یک حجره کوچک گواه بر این‌ است که بزرگان برای رسیدن به اهداف متعالی اسلام هر نوع سختی را تحمل می‌کنند، امروز این رویه هنوز در حوزه‌های علمیه ادامه دارد، طلاب در حجره‌های کوچک درس می‌خوانند و دفتر مدیر حوزه نیز در یکی از همین حجره‌ها قرار دارد که این مهم نشان از بی‌آلایشی آنهاست. 
حجت‌الاسلام حسینی‌پور گفت: انقلاب و عزت امروز نتیجه زحمات گذشتگان از آدم تا خاتم، از خاتم تا زمان حضرت حسن عسگری(ع) و دیگر مرزبانان ایمان و اعتقاد تا قیام امام راحل است. وظیفه ماست که از این امانت الهی پاسداری کنیم و آن را در جهان گسترش دهیم. 
وی بابیان اینکه پیروزی انقلاب روحیه گذشت، رشادت، عزت، اصالت را زنده کرد، تصریح کرد: ولایت و ولایت‌پذیری یکی از ارکان اسلام است و کسی که از ولایت فقیه اطاعت نکند در هر لباس و جایگاهی که باشد رد شده است. 
حجت‌الاسلام حسینی‌پور اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران امروز چیزی کم ندارد و قرار نیست ما هیچ وابستگی به آمریکا داشته باشیم، امروز این کشور دچار ضعف و خفتی شده است که نشان از فرو ریختن دارد. 
این مقام مسئول ادامه داد: دقت در رفع مشکلات و آسیب‌ها باید انجام شود، دشمن از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام قصد تخریب ذهن و روح جوانان و نوجوانان را دارد، امروز عمل کردن تنها مفید نیست باید به دیگران مطالب را جهت آگاه‌سازی رساند تا آنها را از خطرات نجات داد. دشمن در فضای مجازی تبلیغ بی‌دینی می‌کند ما باید از این فضا برای تبلیغ دین مبین اسلام استفاده کنیم. 
مدیر حوزه علمیه استان مرکزی در پایان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان، جانفشانی آتش‌نشانان حادثه پلاسکو را مصداق عینی تفکر ایثارگری و نجات هم وطنان دانست و ابراز کرد: امروز همین شهدای جوان الگویی برای سال‌های آینده هستند که می‌توانند از اسلام و انقلاب دفاع کنند.
captcha