کد خبر: 3570551
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳
واشنگتن:

افراد دارای روادید معتبر می‌توانند وارد آمریکا شوند

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد افرادی که روادید آن‌ها به صورت فیزیکی باطل نشده، می‌توانند به این کشور سفر کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری فارس، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد تمام افرادی که روادید معتبر داشته باشند، فعلا می‌توانند به آمریکا سفر کنند.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته فرمانی را امضا کرد که بر اساس آن اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایران از ورود به آمریکا منع شدند.
با این حال شب گذشته قاضی دادگاه «سیاتل» با صدور یک حکم قضایی این فرمان را خلاف قانون اساسی دانسته و آن را در سراسر کشور به حالت تعلیق درآورد.
در پی این تصمیم، وزارت خارجه آمریکا امروز اعلام کرد کسانی که روادید آن‌ها به صورت فیزیکی باطل نشده، فعلا فارغ از فرمان ترامپ اجازه دارند وارد آمریکا شوند.
همزمان وزارت امنیت داخلی آمریکا هم ممنوعیت‌های مربوط به ورود اتباع هفت کشور را به حالت تعلیق درآورده است.
امروز مرزبانی آمریکا هم با پذیرش حکم دادگاه، اعلام کرده بود به اتباع همه کشورها اجازه می‌دهند وارد آمریکا شوند.
کاخ سفید اعلام کرده که در اسرع وقت درخواست تجدید نظر در این حکم را به دادگاه ارائه می‌کند. ترامپ هم امروز این حکم را «مضحک» خواند و گفت به زودی فرمان بار دیگر اجرایی می‌شود.
captcha