کد خبر: 3570713
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷

حوزه هنری در جریان هنر دینی نقش مؤثری ایفا می‌کند

گروه فرهنگی: مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی گفت: حوزه هنری استان در جریان هنر دینی و انقلابی نقش مؤثری را ایفا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان، سید محسن لطیفی، مدیرکل صداوسیمای مرکز استان، امروز در جلسه‌ای با حضور رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی در رابطه با نقش موثر حوزه هنری در جریان هنر دینی و انقلابی، اظهار کرد: فرهنگ و حفظ ارزش‌های ملی، دینی و فولکلور با استفاده از ابزار هنری و انعکاس آن از طریق رسانه‌های جمعی از جمله تلویزیون و رادیو در مقابله با تهاجم فرهنگی، امری بدیهی است که در این راستا همکاری‌ها و تعامل ما بین دستگاه‌‌‌‌های فرهنگی و هنری به ویژه حوزه هنری در ارتقاء سطح آثار تولیدی و محتوایی بسیار راه گشا و مهم خواهد بود.
وی خواستار ارائه طرح‌های فرهنگی و هنری از سوی حوزه هنری استان جهت ایجاد زمینه‌‌‌‌‌‌‌‌های مشارکتی و همکاری مشترک حوزه هنری و صدا و سیما شد.
لطیفی با اشاره به موفقیت‌های حوزه هنری استان، خاطرنشان کرد: اگر حوزه هنری بتواند با تعامل و همفکری دیگر دستگاه‌ها و نهادها در عرصه فرهنگ و هنر میانداری کند، بسیار خوب و اثر بخش خواهد بود و می‌تواند در جریان فرهنگی، هنری، دینی و انقلابی نقش موثری داشته باشد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی اطلاع رسانی عملکردها و فعالیت ‌‌‌‌دستگاه‌ها به مردم را موجب نشاط و افزایش روحیه امید بین آنان دانست.
حسن میلانی، رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه بر همکاری صدا و سیما و حوزه هنری استان در رسیدن به اهداف مشترک از پیش تعیین شده تاکید کرد.
وی، گفت: راهکارهای تعامل و همکاری‌های طرفین در تولید آثار هنری با موضوع‌های فاخر باید با در نظر گرفتن نیازهای جامعه امروزی باشد.
میلانی، در ادامه با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌‌‌های انجام گرفته در بخش‌های مختلف هنری از جمله شعر، داستان، ادبیات پایداری، نمایش، موسیقی، پژوهش و هنرهای تصویری و تجسمی، حوزه هنری آذربایجان‌شرقی را از مراکز اصلی تولید آثار فاخر عنوان کرد و خواستار حضور این آثار در خانه های مردم با استفاده از شبکه استانی تلویزیون شد.
میلانی به ظرفیت‌های خوب استان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: اگر این ظرفیت‌ها به خوبی تبیین و به تولید، توزیع و صدور اثر منجر شود، بسیاری از آن‌ها می‌تواند در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگ مشکل گشا باشد.
گفتنی است، در ادامه این دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی از مراحل تعمیر، تجهیز و بازسازی مجموعه فرهنگی هنری سینما قدس بازدید کرد.
captcha