کد خبر: 3570956
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹

برگزاری جشنواره نقاشی «میهن زیبای من» در کانون بندرانزلی

گروه اجتماعی: به‌مناسبت سی و هشتمین سال‌گشت پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی، مرکز فرهنگی هنری شماره 2 بندرانزلی میزبان جشنواره نقاشی «میهن زیبای من» شد.

 به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان  و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، به‌مناسبت سی و هشتمین سال‌گشت پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی و همزمان با ایام الله دهه فجر، مرکز فرهنگی هنری شماره 2 بندرانزلی میزبان جشنواره نقاشی «میهن زیبای من» شد.

در این ویژه‌برنامه که با حضور صمیمانه‌ حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد‌ شمس‌الدین، امام جمعه  و جمعی از مسوولان شهرستان بندرانزلی برگزار ‌شد، بیش از 60 کودک و نوجوانان رقابتی دوستانه را در قالب جشنواره‌«میهن زیبای من» تجربه‌کردند.

بنابراین گزارش، طی این جشنواره که به‌ منظور آشنایی افزون‌تر کودکان و نوجوانان با مفاهیم و ارزش‌های انقلاب اسلامی و ارایه‌ تصویری روشن‌تر از انقلاب مردمی کشورمان به آنان صورت‌گرفت، شرکت‌کنندگان در سایه‌ همکاری و هم‌افزایی و در قالب گروه‌های چهارنفره به ترسیم آثاری درارتباط با دوران انقلاب اسلامی پرداختند.

ارزیابی آثار و ارایه‌ی راهنمایی‌های لازم توسط مربیان از دیگربخش‌های این جشنواره‌ بود و در پایان نیز تمامی کودکان و نوجوانان از سوی مسئولان تقدیر ‌شدند.

captcha