کد خبر: 3571158
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸

برگزاری دومین جلسه از هشتمین دوره آموزش خبرنگاری قرآنی

کانون خبرنگاران نبأ: دومین جلسه از هشتمین دوره آموزش خبرنگاری قرآنی با موضوع شناخت عناصر خبری در سالن همایش‌های خبرگزاری بین‌المللی قرآن ایکنا تشکیل شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، دومین جلسه از هشتمین دوره آموزش خبرنگاری قرآنی عصر روز یکشنبه 17 بهمن‌ماه با حضور محمد صادق دهنادی، روزنامه‌نگار، نویسنده و رئیس فرهنگ سرای معرفت و علاقه‌مندان به خبرنگاری قرآنی تشکیل شد.
شروع جلسه با بیان خلاصه‌ای از مطالب جلسه قبل آغاز شد و سپس دهنادی، که مدرس این جلسه بود با بیان این که ارزشمندترین کالای ممکن در عصر امروز، اطلاعات است، به بیان ارزش‌های خبری از جمله تضاد و درگیری، شهرت، مجاورت... پرداخت و بعد از آن مفاهیم اساسی در خبر را ذکر کرد، مفاهیمی همچون درستی خبر که اعتماد مخاطب را جلب می‌کند، روشنی خبر و جامعیت خبر که پاسخگوی سؤالات ذهن مخاطبان است.
این روزنامه‌نگار در ادامه گفت: شناخت عناصر خبر رکن اساسی و اصلی در تنظیم خبر است و به خبرنگار کمک می‌کند که قبل از نگارش آن از اطلاعات مفید و خوب به جا استفاده کند، عناصر خبری که شامل که، چرا، چگونه، کی و کجا است، این عناصر در واقع بدنه اصلی یک خبر را شکل می‌دهند.
وی افزود: همچنین خبر دیگر، انتقال دهنده واقعیت نیست بلکه سازنده واقعیت است و خبرنگار خوب کسی است که بتواند همراه با سازمان و اطلاعات  کافی اهداف خود را القا کند.
دهنادی با بیان این که ترغیب به خواندن خبر دشوارتر از ارضای نیاز مخاطب است گفت: لید خلاصه‌ای از مهم‌ترین مطالب یک رویداد است که باید کلی و پر محتوا باشد و از ذکر جزئیات پرهیز کند.
همچنین در پایان این جلسه برجسته‌سازی عناصر خبر در لید نیز ذکر شد.








فاطمه بغدادی
captcha